Nog een royal verloving in Jordanië!

De toekomstige koningin is bekend nu de kroonprins zijn bruid gekozen heeft.

Lees ook

Kort na de verloving van prinses Iman van Jordanië blijkt ook dat haar broer, kroonprins Hussein, trouwplannen heeft. Oftewel: de toekomstige koningin van Jordanië is bekend!

Koninklijke verloving

Woensdagavond kondigde het Jordaanse hof aan dat kroonprins Hussein verloofd is met Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif. De kroonprins stond lange tijd bekend als een van de meest gewilde vrijgezelle prinsen, maar die fonkelende verlovingsring om Rajwa’s vinger laat wel zien dat dát nu verleden tijd is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Royal Hashemite Court (@rhcjo)

“Ik had niet gedacht dat het mogelijk was om zoveel vreugde in mijn hart te voelen!” schrijft koningin Rania op Instagram bij een foto van haar zoon en haar toekomstige schoondochter. “Felicitaties aan mijn oudste zoon prins Hussein en zijn prachtige aanstaande bruid Rajwa.”

Wie is Rajwa?

De kroonprins wist zijn liefje lang verborgen te houden, want over de toekomstige koningin van Jordanië is nog heel weinig bekend. We weten dat Rajwa net als haar verloofde 28 jaar oud is. Jordaanse media melden verder dat ze geboren is in Riyadh in Saoedi-Arabië en dat ze studeerde aan de Syracuse University in New York.

Twee huwelijken

Ruim een maand geleden kondigde het Jordaanse hof ook al de verloving van prinses Iman aan. Dat betekent dus dat er twee royal weddings in het verschiet liggen! Van beide koppels is nog niet bekend wanneer ze precies in het huwelijksbootje stappen.

Bron: Vorsten, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook