Royal wedding bells! Prinses Iman van Jordanië is verloofd

Wat een prachtig stel!

Vanuit Jordanië komt er mooi nieuws onze kant op. Prinses Iman bint Abdullah II gaat trouwen met Jameel Alexander Thermiotis! De verloving van de oudste dochter van koning Abdullah II en koningin Rania Al Abdullah van Jordanië werd vandaag bekend gemaakt.

Felicitaties

Het stel verloofde zich dinsdag in het bijzijn van de royal family. Moeder Rania feliciteerde de volgende dag haar dochter en aanstaande schoonzoon op Instagram. “Gefeliciteerd mijn liefste Iman. Je glimlach is altijd een geschenk van liefde geweest die ik heb gekoesterd sinds de dag dat je werd geboren. Ik wens jou en Jameel een leven vol liefde en gelach!” Een mooie boodschap van de koningin!

Reizen

Jameel is Managing Partner bij een in New York gevestigd fonds. Hij werd geboren in Caracas, Venezuela, in 1994. Prinses Iman werd geboren in 1996. De royal beauty heeft in Washington gestudeerd, maar ze brengt het grootste deel van haar tijd door in Jordanië en bezoekt regelmatig officiële evenementen met haar ouders. Zo ging ze zelfs als tienjarige al mee met haar moeder die een officieel bezoekje bracht aan Japan. Naast haar filantropische ondernemingen, staat Iman bekend om haar onberispelijke gevoel voor fashion. Ze treedt daarmee in de voetsporen van haar moeder, koningin Rania Al Abdullah.

Beau Monde wil het gelukkige stel feliciteren met hun verloving en we kijken uit naar de prachtige bruiloftkiekjes die in de toekomst zullen volgen!

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws