Prinses Charlotte is uitgeroepen tot één van de meest stijlvolle celebkinderen

Kun jij raden wie nummer één is?

Royal fans zijn dol op de lieve, formele outfits van prinses Charlotte. De zevenjarige wordt vaak gespot in schattige jurkjes of polo’s, vaak van Ralph Lauren, een favoriet van de koninklijke familie. Het is dus ook zeker geen verrassing dat een recente studie prinses Charlotte als derde meest stijlvolle celebkind bestempelde.

Style Report

Het Celebrity Child Style Report, door Electric Ride On Cars, heeft een aantal mode-gerelateerde Google zoekopdrachten geanalyseerd. Naast de zoekopdrachten zijn ook het aantal mode-gerelateerde geschreven artikelen over elk celebritykind, en de betrokkenheid die de artikelen hebben gekregen geanalyseerd. Op deze manier kon er worden bepaald welke celebkinderen worden gezien als ‘meest stijlvolle’.

Derde plek

Prinses Charlotte heeft met 26.000 mode-gerelateerde Google-zoekopdrachten plek drie weten te behalen. Haar broers prins George en prins Louis eindigden net onder haar op de vierde en vijfde plaats. Maar, welk kind staan er dan op de eerste en tweede plaats?

Eerste plek

North West
Beeld: Brunopress

Uit het onderzoek is gebleken dat North West, dochter van Kanye West en Kim Kardashian, met een score van 9,87/10 het meest stijlvolle celebritykind is. Het onderzoek wijst op Norths ‘zeer specifieke esthetiek’ die geïnspireerd is op de modekeuzes van haar ouders. Met haar 9-jarige leeftijd heeft North tot nu toe al een uitgebreide collectie designertassen, met merken als Louis Vuitton, Dior en Birkin.

Tweede plek

Jaden Smith
Beeld: Brunopress

Op de tweede plek eindigde Jaden Smith, zoon van Will Smith en Jada Pinkett Smith, die bekend staat om zijn eclectische smaak en liefde voor kleur. De 24-jarige heeft zelfs al model gestaan in een Louis Vuitton womenswear lancering in 2016.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws