Katja Schuurman over trouwen en samenwonen met nieuwe liefde: ‘Ik heb heel erg zitten nadenken’

Katja is weer gelukkig in de liefde, maar samenwonen met haar wederhelft? Dat ziet de actrice voorlopig niet zitten.

Katja Schuurman is happily in love met haar Niek, maar of ze ooit met hem gaat samenwonen, weet ze zo zeker nog niet. “Ik heb tijd nodig voor mezelf.”

Nederland – Ibiza

In haar podcast Schuurman & Spigt ruimen op deelt Katja hoe ze haar relatie met lief Niek nu heeft vormgegeven. De twee zien elkaar zeker niet dagelijks, want de nieuwe vriend van de actrice woont op Ibiza. Katja vindt dat prima. “Wel een relatie met iemand, maar niet de hele tijd op elkaars lip.”

Traditionele vorm

Of ze ooit gaan samenwonen, is dus ook maar de vraag. “Ik heb heel erg zitten nadenken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samenleven, een kind”, vertelt Katja in de podcast. “Ik denk eigenlijk niet dat het de ideale vorm is voor mij.” Veel alleen kunnen zijn, vindt de actrice ook belangrijk. “Ik heb best wel behoefte aan tijd voor mezelf.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Niek was afgelopen zomer wél veel in Nederland te vinden, terwijl Katja met haar tienerdochter Sammie een reis door Amerika maakte. Dat haar lief nu weer terug is naar Ibiza, vindt de moeder van twee eigenlijk ‘best wel heel erg lekker.’ Met ’n langeafstandsrelatie lijkt Katja haar vorm gevonden te hebben!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws