Sylvie Meis over haar modern marriage: ‘Mijn man en ik wonen niet samen’

"Het is wel de story of my life dat bij mij alles verspreid is", vertelt Sylvie bij Robbert Rodenburg.

De prachtige sprookjesbruiloft van Sylvie Meis en Niclas Castello is alweer bijna twee jaar geleden, maar de twee lijken nog helemaal in de honeymoon phase. Ze moeten het wel hebben van weekenden en vakanties, want de presentatrice en haar kunstenaar wonen niet in hetzelfde huis… en niet in hetzelfde land!

Bij Robbert Rodenburg

Sylvie was te gast in Open Kaart van Robbert Rodenburg voor een openhartig gesprek. Daarin vertelt ze dat al haar loved ones nogal ver van haar vandaan wonen. “Het is wel de story of my life dat bij mij alles verspreid is. Mijn ouders wonen in België, mijn broer en zijn man wonen in Amsterdam, mijn kind in Denemarken, ik woon in Duitsland en mijn man woont in Zwitserland”, aldus La Meis.

Samen tijd doorbrengen

Samenzijn? Dat doen Sylvie en Niclas dus vooral in hun vrije uurtjes. “Mijn man en ik wonen niet samen. We hebben sowieso een soort van modern marriage, waarbij we allebei hard aan het werk zijn en elkaar meestal zien in het weekend en op vakantie.” Tussendoor videobellen ze veel, want het geheim achter hun happy huwelijk blijft toch vooral praten met elkaar, vertelt de presentatrice.

Zoon Damián

Dat haar 16-jarige zoon Damián ook over de grens woont, is natuurlijk weleens lastig voor Sylvie. Toch weet ze dat het voor haar voetballende tiener een goede keuze is om in Denemarken zijn droom na te jagen. “Hij is in de beste handen daar, met Rafael en Estavana. Als we allemaal samen zijn, is het ook zo’n familiegevoel.”

Bron: Robbert Rodenburg YouTube, RTL, Nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws