Dit is de prachtige ‘schoondochter’ van Sylvie Meis

'Lijkt wel je dochter', klinkt het onder de foto.

Lees ook

Sylvie Meis herkennen we natuurlijk aan haar blonde lokken en prachtige glimlach. Dat zoonlief Damián hier ook van gecharmeerd is, blijkt uit een vrolijk kiekje dat La Meis dit weekend op haar Instagram deelde met haar ‘schoondochter’. 

Familievakantie

Sylvie is met zoon Damián en diens vriendin, Laerke, op vakantie. Een familiekiekje mag dus niet ontbreken, en daarom maakte de beauty een vrolijke selfie met haar ‘schoondochter’. Bij de foto schrijft de blondine: “Tijd voor familievakantie”. Op de foto is het alleen niet Sylvie die show steelt, maar vriendin Laerke. Die lijkt namelijk sprekend op haar schoonmoeder. Oordeel zelf maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Ook de volgers van Sylvie zien de overeenkomsten. Zo zegt er iemand: “Lijkt wel je dochter!” Dit was de presentatrice zelf ook opgevallen, en reageert: “Jaaaa ze is zoooo lief!!! Ze zei net nog, hahaha, in de foto lijken we op elkaar.”

Soulmate

Dat Damián een leuke vriendin heeft gevonden, vindt Sylvie maar wat fijn. Zelf is ze al zo’n anderhalf jaar getrouwd met haar eigen liefde, Nicolas Castello. Aan het Duitse RTL liet ze onlangs weten dat hij zeker de ware is. “Het is het mooiste ter wereld als je echt je soulmate hebt gevonden. Je herkent zoveel in de ander en je voelt dat het anders is.” Lief!

Ondanks haar happily ever after, kijkt ze soms met weemoed terug naar haar vrijgezellenleven. “Ik vond dat spannend en ik verheugde me op de dates. En natuurlijk zorgde het ook voor adrenaline, dat je altijd de ware tegen kon komen”, aldus Sylvie.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook