Monaco deelt cozy kiekjes van Charlene en Albert aan de DIY

En Charlene krijgt er voor de gelegenheid nog een baantje bij.

Als royal heb je het er maar druk mee: lintjes knippen, openingen bijwonen, gala’s, ceremonies, en ga zo maar door. En soms valt ook een sterk staaltje klussen onder je verantwoordelijkheden. Of tja, een sterk staaltje…Laten we zeggen dat Charlene en Albert in elk geval één steentje bijdragen. En ondertussen hebben ze het hoe dan ook hartstikke gezellig met elkaar.

Charlene, Albert, en een steen

Gisteren kwamen de prins en Hare Doorluchtige Hoogheid langs op de locatie van een toekomstige dierenopvang, om daar in het Monegaskische zonnetje bij te dragen aan de bouw. Waar het in elkaar zetten van de gemiddelde IKEA-kast bij veel stellen al een flinke relatiebeproeving is, laten Albert en Charlene zien dat zij het juist heel goed met elkaar kunnen vinden. Met troffel in de hand delen de twee een zoet moment met elkaar en wisselen ze nog een cheeky kusje uit.

Designer kluskloffie

Zoals we gewend zijn van Charlene ging zij overigens geheel in stijl naar dit DIY-klusje toe. Een strak witte Akris-blouse à 980 euro, Louis Vuitton cargo pants en een set Jimmy Choo ballerina’s: niemand doet een casual klus-outfit zoals Charlene.

Nieuwe baan

Overigens lieten de royals weten dat zij met goede reden aanwezig waren voor de aanleg van de nieuwe dierenopvang. Albert maakte namelijk in een speech bekend dat Charlene er een baan bij krijgt als hoofd van de Monegaskische dierenbescherming.

En dat is geen gekke keus, zoals ook in het bijschrift van de foto valt te lezen. “De prinses geeft veel om dierenwelzijn, en zet zich hier al verschillende jaren voor in via haar stichting – in het bijzonder voor het beschermen van neushoorns, maar ook voor het werk van de Zuid-Afrikaanse dierenbescherming, de Thanda Foundation en de Kevin Richardson Foundation.”

Bron: Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws