[Gesloten] Fabulous Friday: maak 3x kans op een TanOrganic-pakket t.w.v. €129,35

Win jij zo'n sunny TanOrganic-pakket?

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week: maak 3x kans op een sunny TanOrganic-pakket t.w.v. €129,35.

Summer glow in de herfst

Het weer wordt steeds grauwer en grijzer, maar die sunkissed summer glow willen we zo lang mogelijk vasthouden. Helaas maakt de Nederlandse herfst dat niet héél makkelijk. We stellen je dan ook graag voor aan TanOrganic!

Feel good zomergloed

Die geliefde summer glow houd je gemakkelijk vast met de natuurlijke en vegan selftan range van TanOrganic, die is uitgebreid met een Instant Tan, een BFF Facial Brush en een Tanning Facial Mist. Zoals de naam al doet vermoeden geeft de Instant Tan gezicht- en body make-up direct (en eenmalig) de gewenste bronzed glow. De BFF Facial Brush is perfect geschikt om de Instant Tan en zelfbruiners aan te brengen op plekjes waar je minder makkelijk bij komt. De nieuwe mist werkt hydraterend en is dankzij ingrediënten als aloë vera en borage olie ook geschikt voor de gevoelige huid.

TanOrganic

Eco-impact

Extra fijn: Tanorganic sloot zich aan bij RePurpose Global’s One for One Impact Guarantee Program. Dit houdt in dat voor elk product dat wordt verkocht, bijna een halve kilo plastic uit de oceaan wordt gehaald. Zo geeft je zonder-zon-zomergloed een nog beter gevoel!

Zomers pakket

In samenwerking met TanOrganic mag Beau Monde drie heerlijke pakketten weggeven vol producten om je zomerse glow te behouden. Deze pakketten, ter waarde van €129,35, helpen je om je zomerse glow te behouden.

De TanOrganic Tanning Facial Mist (€38,95 | 50ml) geeft een natuurlijk resultaat en is gemakkelijk in gebruik. Deze bruin-zonder-zon mist werkt snel, intensief en hydraterend. Dankzij de toevoeging van aloë vera en borage olie is deze biologische Facial Self Tan Mist zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. 99% natuurlijk, vegan, Ecocert gecertificeerd, werkt in 4 tot 6 uur.

Met de TanOrganic Self Tan Mousse (€43,95 | 120ml) krijg je een intense bruin-zonder-zon kleur die geleidelijk vervaagt. De hydraterende formule bevat 80% pure aloë vera en hyaluronzuur. 99,7% natuurlijk, Ecocert gecertificeerd, werkt in 6 tot 8 uur.

Met spoed op zoek naar een sunkissed teint? Met de nieuwe TanOrganic Instant Tan (€32,95 | 100ml) is het in no-time geregeld! Deze eenmalige gezicht- en body make-up geeft direct na het opbrengen de gewenste bronzed glow. De luchtige, vegan formule versmelt met de huid en teint, droogt snel mat op, is waterresistant, corrigeert oneffenheden én zorgt voor een natuurlijk en egaal resultaat. Verrijkt met antioxidanten zorgt deze zomer beauty niet alleen voor een zonovergoten glow, maar ben je ook meteen verzekerd van intense voeding en hydratatie. 99,6% natuurlijk, vegan, Ecocert gecertificeerd, werkt direct en eenmalig.

TanOrganic Self Tan Application Glove (€13,50) helpt bij het verkrijgen van een perfect streeploos resultaat. Breng een selftan product aan op de handschoen en verdeel het met ronddraaiende bewegingen over het lichaam. De handschoen is wasbaar in een lauwwarm sopje.

Zo maak je kans

Helemaal zin gekregen in die feel good zomergloed? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet kun jij de komende maanden nog genieten van een heerlijke summer glow.

Deze winactie loopt tot en met 7 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met TanOrganic zullen delen als je wint.

Laatste nieuws