Meghan Markle komt met goed nieuws over haar podcast

Een mooi lichtpuntje na de periode van royal rouw.

Eind augustus verscheen de eerste aflevering van Meghan Markles podcast Archetypes op Spotify. Daarna volgden er nog twee, maar door het overlijden van de Queen kwam de boel stil te liggen. Er is nu echter goed nieuws: vanaf volgende week wordt de reeks voortgezet.

Back to business

We hebben massaal geluisterd naar de podcastafleveringen met Serena Williams, Mariah Carey en Mindy Kaling. De vierde aflevering van Archetypes werd door Meghan echter voor zich uit geschoven, omdat er na de dood van de Queen een periode van royal rouw inging. Meghan en Harry waren gedurende een groot deel van die periode in het Verenigd Koninkrijk, onder andere om de uitvaart bij te wonen. Inmiddels zijn ze terug in Montecito en is het dus back to business voor de Sussexes.

Volgende week al

Op de Archetypes Spotify-pagina is inmiddels een bericht geplaatst over komende afleveringen: “De regulier ingeplande afleveringen zullen vanaf 4 oktober worden voortgezet.” Komende dinsdag kunnen we de vierde aflevering dus al beluisteren. Comedian Margaret Cho en TV-presentatrice Lisa Ling zijn dan te gast, om samen met Meghan in gesprek te gaan over ‘de etiketten die vrouwen proberen tegen te houden’.

Weten we ook meteen dat er niets klopt van de geruchten dat Koning Charles de podcast helemaal stop wilde zetten. Wij verheugen ons erop te horen wat de dames allemaal te vertellen hebben!

Bron: HELLO! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws