Puur toeval! Britt en Britt in dezelfde jurk op rode loper

Zelfde naam, zelfde jurk...

Toeval bestaat niet, of toch wel? De grootste televisiesterren verzamelden zich gisteren in Carré voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Bekend Nederland trok hun mooiste outfits uit de kast. En Britt Dekker en Britt Scholte? Die verschenen per toeval in precies dezelfde knalrode jurk op de rode loper. 

Twee keer Britt in het rood

Hoewel het tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala allemaal om de prijzen draaide, haalden de BN’ers weer alles uit de kast om in hun mooiste outfits over de rode loper te schrijden. Britt Dekker deed dat in een prachtige rode jurk van Elisabetta Franchi. Naamgenoot Britt Scholte had blijkbaar dezelfde gedachte en verscheen dan ook in precies dezelfde jurk. Hoe toevallig!

Britt Scholte kon wel lachen toen ze ontdekte dat haar naamgenoot precies dezelfde jurk droeg gisteren. “Het enige wat je dan kan doen is even keihard lachen. Het is best funny. Hoe dan?!”, aldus de actrice op Instagram. “En Britt bewonderen om hoe enorm prachtig zij eruitziet”, voegde ze eraan toe. “En je gewoon nog steeds mooi voelen!!”

Winnaars

Britt Dekker presenteerde gisteren de rode loper-show van het Televizier-Ring Gala. Samen met Splinter Chabot sprak ze verschillende BN’ers op de rode, uh blauwe, loper.

Een kleine recap van de winnaars: Even tot Hier ging er gisteren met de met de Gouden Televizierring vandoor. Frank Lammers bemachtigde de Televizier-Ster voor beste acteur voor zijn rol in Undercover. Ook Robbert Rodenburg viel in de prijzen met zijn serie Open Kaart. Daarvoor mocht hij de Televizier-Ster Online-Videoserie in ontvangst nemen.

De Televizier-Ster Impact ging naar #BOOS. Het programma viel in de prijzen voor de aflevering: This is The Voice of Holland. Soy Kroon ontving de Televizier-Ster Talent, Tim Hofman ontving Televizier-Ster Presentator voor Over Mijn Lijk en het programma Hallo, ik heb kanker werd bekroond met de Televizier-Ster Jeugd.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws