Eloise in jurk van Laurentien en nog meer prachtige Televizier-looks

Glam time!

Bekend Nederland haalde gisteravond weer alles uit de kast voor het Gouden Televizier-Ring Gala! Presentatoren, acteurs en programmamakers schitterden op de rode loper van Carré in de prachtigste outfits. Wij hebben de mooiste looks voor je verzameld! 

Uit de kast van Leontien

De belangrijke televisieprijzen kregen een koninklijk tintje, dankzij de aanwezigheid van Eloise van Oranje. De gravinfluencer verscheen op de rode loper in een prachtige champagnekleurige jurk. Dat kleding recyclen een trend is bij de Oranjes bewezen koningin Máxima en prinses Amalia al vaker, en ook Eloise gaat hierin mee. Voor de gelegenheid dook ze in de kledingkast van haar moeder, prinses Laurentien. Zij droeg dezelfde jurk in 2014 naar een gala in Rotterdam. En we moeten toegeven, de jurk van Talbot Runhof staat moeder en dochter beide erg goed!

Eloise
Eloise schittert in een jurk van moeder Laurentien op de rode loper! (Beeld: Brunopress)

Benieuwd hoe prinses Laurentien de jurk stond? Hier vind je een foto!

Glitter & glamour

Naast Eloise waren er nog veel meer televisiesterren aanwezig op het gala! Tout Bekend Nederland haalde hun mooiste smoking en galajurk uit de kast, ging langs de kapper voor een stunning kapsel en ook een prachtige make-uplook kan niet ontbreken. Glitter en glamour op de donderdagavond… Deze BN’ers draaien hun hand er niet voor om!

And the winner is…

Heb je de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring gisteravond gemist? Geen probleem. Wij zetten alle winnaars nog even voor je op een rij. Even tot Hier ging er gisteren met de met de Gouden Televizier-Ring vandoor. Frank Lammers bemachtigde de Televizier-Ster voor beste acteur voor zijn rol in Undercover. Ook Robbert Rodenburg viel in de prijzen met zijn serie Open Kaart. Daarvoor mocht hij de Televizier-Ster Online-Videoserie in ontvangst nemen.

De Televizier-Ster Impact ging naar #BOOS. Het programma viel in de prijzen voor de aflevering: This is The Voice of Holland. Soy Kroon ontving de Televizier-Ster Talent, Tim Hofman ontving Televizier-Ster Presentator voor Over Mijn Lijk en het programma Hallo, ik heb kanker werd bekroond met de Televizier-Ster Jeugd. Gefeliciteerd allemaal!

Bron: Grazia, Modekoningin Máxima | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws