Glam time! Prinses Laurentien en dochter Eloise samen op rode loper

As glamourous as it gets bij een Sinterklaasfilm.

‘Gespuis in de speelgoedkluis’ klinkt niet meteen als een film die om glamorous rode-loper-looks vraagt tijdens de première, maar Bekend Nederland maakte er toch een chic feestje van. Inclusief een openhartige prinses Laurentien en dochter Eloise!

Sinterklaas begint vroeg

De goedheiligman is nog lang niet in het land, maar de allernieuwste Sinterklaasfilm, die draait vanaf deze week wél al in de bios. Prinses Laurentien scoorde een piepklein rolletje in Gespuis in de Speelgoedkluis (als zichzelf) en verscheen daarom tussen de BN’ers op de rode loper. Met aan haar zijde gravinfluencer Eloise van Oranje, die haar moeder inmiddels in bekendheid voorbijschiet.

Naast subtiele sieraden toonde Eloise ook een ander ‘accessoire’: een verbandje om haar pols. What happened? De gravin raakte afgelopen weekend per ongeluk een mes die in het bestekbakje van de vaatwasser stond. “Het is gewoon heel dommig, maar het gaat prima”, vertelt de kleindochter van Beatrix aan Shownieuws. “De hechting mag er over een week uit.”

Red carpet looks

Naast de Oranjes zagen we uiteraard nog meer bekenden op de rode loper, zoals de beeldig zwangere Lauren Verster met haar dochtertjes.

Première van De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de speelgoedkluis. Beeld: BrunoPress/David Heukers

Eens een kasteelheer, altijd een kasteelheer: Martien Meiland speelt kasteelheer Jean Claude in de nieuwe film. Dat vraagt om een nieuwe sjaal!

Beeld: BrunoPress/David Heukers

De vrolijkste verschijning op de red carpet: actrice Fenna Ramos!

Beeld: BrunoPress

Royal acteerdebuut

Aan RTL laat prinses Laurentien weten waarom ze meespeelt in de film. Haar personage zit namelijk op een bankje te lezen. “Een heel luchtige manier om toch lezen onder de aandacht te brengen”, aldus de prinses, die zich al járen inzet voor geletterdheid. “Ik ben vooral mezelf. Ik heb wel gezegd: ‘Kijk kritisch, dat het niet helemaal raar overkomt'”, vertelt Laurentien.

‘Elo’ heeft er in ieder geval alle vertrouwen in: “Ik denk dat ze wel goed is. Ze heeft ook een klein stuk, dus er kan niet heel veel misgaan.” Je moet klein beginnen, toch?

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws