Throwback: de pony van prinses Alexia

Terug naar 2012!

Prinsessen en de pony: niet alleen Charlene, Sofia en Máxima maakten een uitstapje naar dit kapsel, ook prinses Alexia had er tien jaar geleden eentje. Nu we weinig zien van de eindexamenleerlinge, duiken we de archieven in!

Tien jaar geleden

Huh, is 2012 alweer een decennium geleden? Ja dus! We merken wel hoeveel tijd er is verstreken als we terugblikken op foto’s van de prinsessen, nu serieuze studentes en scholieren, toen nog piepjong. Het was de tijd waarin de drie A’tjes altijd hetzelfde gekleed werden door moeder Máxima. En tja, dan helpt een ander kapsel wel om je toch nog een beetje van je zussen te onderscheiden.

Wassenaar, 7-07-2012. Beeld: BrunoPress

Awh!

Beeld: © RVD – Z.M. de Koning

De toen 7-jarige prinses Alexia droeg een schuine pony, net even iets anders dan de standaard coupe van de drie prinsessen (lees: losse lokken, soms een laagje).

De pony verdween snel weer uit beeld, maar prinses Alexia blijft van afwisseling houden. Van superlange manen in 2017…

Prinses Alexia, zomerfotosessie 2017. Beeld: BrunoPress

…naar schouderlang en volumineus in 2018.

Beeld: © RVD – Erwin Olaf

Tegenwoordig kiest de middelste zus voor lekker veel laagjes, met een beetje hulp van de krultang.

Beeld: BrunoPress

Eind deze maand komt prinses Alexia naar verwachting weer naar Nederland, wanneer ze een weekje herfstvakantie heeft. Ook rondom de feestdagen is er genoeg tijd om haar familie op te zoeken, want de eindexamenleerlinge heeft maar liefst vier weken lang kerstvakantie. Uhm, kunnen wij ook nog een plekje krijgen op die kostschool, misschien?

Bron: Beau Monde Archief, UWC Atlantic | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws