Love it or hate it: Prinses Sofia debuteert nieuw kapsel

Koninklijke Hoogheid, wat heeft u met uw haar gedaan?

Prinses Sofia, wat heb je met je haar gedaan? Niet alle royaltyfans zijn te spreken over de nieuwe coupe van de Zweedse schone, maar verfrissend is het wel!

New year, new hair

Afgelopen maandag woonden prinses Sofia en prins Carl Philip van Zweden het evenement Celebrate Democracy – 100 years bij, een van de eerste afspraken op de koninklijke agenda dit jaar. Een goed moment voor een nieuwe haarstijl, moet Sofia gedacht hebben. De Zweedse prinses heeft haar curtain bangs verruild voor een volle, rechte pony. Weer eens wat anders dan de standaard royal updo.

Beeld: BrunoPress

Op de Beau Monde-redactie klonk al snel een vergelijking met Angela Schijf in ‘Flikken Maastricht’. En rees de vraag of de kappers in Zweden soms óók gesloten zijn, aangezien de pony tot in Sofia’s ogen lijkt te groeien. Ze hoeft in ieder geval niet meer om te kijken naar haar wenkbrauwen, dat scheelt.

Stoer of misser

De reacties online zijn verdeeld. De een is dol op Sofia’s stoere, nieuwe kapsel. Eindelijk eens iets gedurfds en opvallends, waarvoor we normaal gesproken alleen bij prinses Charlene terecht konden. Maar veel mensen vinden het toch iéts te veel pony en de nieuwe stijl simpelweg niet bij Sofia’s gezicht passen. Ach, als ze zich er zelf maar goed bij voelt!

Afleidingsmanoeuvre

Daarnaast wakkert de nieuwe coupe meteen weer geruchten aan. Sofia zou niet de eerste royal zijn die haar lokken gebruikt om de aandacht af te leiden van een ander uiterlijk aspect, namelijk een groeiende babybuik. De jurk is er ook naar, dat moet gezegd worden. Zou het, een vierde kindje voor Sofia en Carl-Philip?

Beeld: BrunoPress

Zweedse royals

Voorlopig hebben prinses Sofia en prins Carl Philip in ieder geval hun handen vol aan hun koninklijke taken, nu een groot deel van de Zweedse royal family besmet is met het coronavirus. Koning Carl Gustaf en koningin Silvia hadden vorige week een positieve test, deze week zijn prinses Victoria en prins Daniel voor de tweede keer besmet. Aan Sofia en Carl Philip om de monarchie draaiende te houden!

Bron: New My Royals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws