[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een panterprintpoef van Patty Brard t.w.v. €79

Haal Patty's panterprint in huis met deze poef!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op een poef uit de wooncollectie van Patty Brard t.w.v. €79.

Kittig printje

Yes, daar hebben we er weer eentje: een gloednieuwe panterprintcollectie van Patty Brard! Voor het eerst gebruikt de presentatrice haar signature panterprintje in een eigen meubelcollectie. “Styling en interieur zijn mijn grote passie en daarom ben ik ook zo blij dat ik in samenwerking met Kruidvat en De Eekhoorn Dutch Furniture een exclusieve wooncollectie heb mogen ontwikkelen”, aldus Patty. “Daarnaast is het natuurlijk te gek om je eigen panterbehang te hebben.”

”We hebben een geweldige bank voor het hele gezin, een stoere tweezitter met poefje, leuke Scandinavisch aandoende tafeltjes, een mooi rond off white kleed in panterprint en prachtige eetkamerstoelen”, vervolgt de presentatrice/interieurontwerpster. De wooncollectie is exclusief online verkrijgbaar via kruidvat.nl (zolang de voorraad strekt). Ook dol op panterprint in huis? Wij mogen een poef weggeven!

Zo maak je kans

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze leuke poef is onderstaand formulier invullen.

Deze winactie loopt tot en met 4 november 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Kruidvat zullen delen als je wint.

Laatste nieuws