Waylon blikt terug op periode na vreemdgaan: ‘Niet mooier maken dan het is’

'Ik ben gewoon een ongelooflijk domme lul geweest.'

Kort na het blijde nieuws dat Waylon en Bibi Breijman hun tweede kindje verwelkomden, bleek dat de zanger vreemd was gegaan tijdens de zwangerschap van Bibi. Nu blikt hij terug op de afgelopen tijd in gesprek bij radioprogramma Goedemorgen 100%NL.

Therapie

“Ik kan het ook niet mooier maken dan dat het is”, zegt Waylon tegen presentator Koen Hansen. “Ik ben gewoon een ongelooflijk domme lul geweest. Dat is wat het is”, geeft hij toe. Inmiddels heeft hij er samen met Bibi werk van gemaakt. “Daarvoor zijn we in therapie gegaan. Daarvoor zijn we onze dingen gaan doen. Dat weet iedereen wel”, aldus de zanger, die ervan overtuigd is dat het weer goedkomt. “En daar komen wij gewoon weer beter uit.”

Haat

“Het betekent ook dat als zoiets op je afkomt, en zoiets gebeurt, dat je heel erg kunt gaan haten. Je kunt heel erg gaan balen, en terug gaan vuren. Maar je kunt ook bij jezelf gaan denken: misschien word ik hier wel een beter mens van”, deelt Waylon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 100% NL (@100pnl)

“Liefde, kinderen en verantwoordelijkheid zijn toch samen sterker dan wat dan ook” aldus radio-presentator Koen. “Absoluut”, beaamt de zanger. “En de waarheid. Gewoon aan de kant van de waarheid staan. Dus niemand kan ons ook nog iets maken. Wij staan gewoon aan de goede kant.”

Bedrogen

Eerder dit jaar raakte Waylon in opspraak, toen via verschillende kanalen werd beweerd dat hij zijn vriendin Bibi Breijman had bedrogen. Extra pijnlijk: dit zou gebeurd zijn terwijl de presentatrice en vlogger zwanger was van hun tweede kindje samen. Waylon gaf later in een (nu verwijderde) post op Instagram toe dat hij het ‘verkloot’ had.

Bibi zelf liet weten dat zij het er zwaar mee heeft gehad. Niet alleen de situatie zelf, maar ook de vele negatieve reacties die zij ontving. “Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt”, deelde ze destijds in een vlog. Inmiddels heeft Bibi het hem vergeven en werken ze samen aan hun toekomst en gezinnetje.

Bron: Tips en Weetjes, Instagram @100pnl en @koen.hansen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws