Waylon reageert op overspelgeruchten: ‘Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk’

Op Instagram deelt de zanger een openhartig bericht over zijn relatie met Bibi Breijman.

Lees ook

Kort na het blijde nieuws dat Waylon en Bibi Breijman hun tweede kindje verwelkomden, klonken er geruchten dat de zanger zou zijn vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Bibi. In een bericht op Instagram biedt hij zijn excuses aan: “Het spijt me Biebs”.

‘Onvergeeflijk’

I Know I Fucked Up, is te lezen op een afbeelding die Waylon vrijdagmiddag op Instagram plaatste. Het bericht komt kort nadat de zanger ervan beschuldigd werd overspel te hebben gepleegd tijdens de zwangerschap van zijn vriendin. De twee werden eind vorige maand ouders van hun tweede kindje, zoon Chester. Waylon lijkt nu inderdaad te bevestigen dat zijn relatie inderdaad niet over rozen gaat op dit moment. Wel laat hij in het midden of hij inderdaad een scheve schaats heeft gereden.

“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, schrijft de zanger bij de afbeelding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

 

Excuses

“Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest”, vervolgt Waylon. “Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!” besluit hij. Om vervolgens in het openbaar zijn excuses aan te bieden: “Het spijt me Biebs. ❤️” Bibi zelf heeft nog niet van zich laten horen op social media.

Bron: Grazia, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook