Bibi Breijman showt beeldige babybuik

Wauw!

Lees ook

Hello baby! Bibi Breijman zit in de laatste weken van haar zwangerschap. Tijd om die prachtige baby belly nog eens te laten zien op Instagram.

Laatste loodjes

Dat dit écht de laatste loodjes van de zwangerschap zijn, maakt Bibi kort maar krachtig duidelijk bij de foto. Onder de post deelt ze een roze hartje, een blauw hartje en een tikkende tijdbom. Ook de schitterende babybuik van Bibi laat wel zien dat het niet lang meer duurt voordat de tweede kleine spruit van Waylon en Bibi zich aandient.

Elk moment

Toen Bibi ruim twee weken geleden samen met Waylon en dochtertje Teddy op de rode loper verscheen bij de première van de kinderfilm 2 Kleine Kleutertjes, liet de presentatrice, zangeres en vlogger al weten dat ze ‘elk moment’ kon bevallen. “Wie weet wel vandaag”, zei Bibi toen. Ook aan het begin van de maand maakte de influencer duidelijk dat de uitgerekende datum dichterbij komt. “In mei leggen we een ei”, grapte Bibi toen bij een (ook al zo prachtig!) plaatje van haar babybuik.

Hartjesregen

Wij zijn niet de enige die het een beeldschone foto vinden. In de reacties op de Instagram-foto stromen de hartjes binnen. Kunnen we héél binnenkort een babyfoto verwachten?

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook