Grootvorst George en prinses Victoria delen eerste foto van baby Romanov

Een eerste glimp van Alexander.

Vorige week vrijdag verwelkomen grootvorst George van Rusland en prinses Victoria hun ’troonopvolger’, prins Alexander. Op Instagram delen ze een eerste foto van hun goed ingepakte kleine spruit!

Baby Alexander

De royal Russen zijn weer terug van de kraamafdeling, nu met baby Alexander Georgievich Romanov in hun armen. Grootvorst George van Rusland, trotse vader van de kleine prins, deelt een mierzoete familiefoto op social media. “Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Victoria en ik zijn weer thuis met onze pasgeboren baby,” schrijft de grootvorst. “We willen het medische personeel van het ZKB-ziekenhuis in Moskou hartelijk bedanken voor hun medische zorg, empathie en steun.” Ook bedankt de kersverse vader iedereen die felicitaties heeft gestuurd.

Zijne Doorluchtige Hoogheid prins Alexander kwam op 21 oktober 2022 ter wereld. Na zijn vader is hij nu de volgende in lijn voor de ’troon’, mócht er ooit weer een tsaar ingesteld worden. Zijn grootmoeder, grootvorstin Maria Vladimirovna, claimt nu het rechtmatige hoofd van de Russische keizerlijke familie te zijn.

Insta-ouders

Eind mei dit jaar maakten Zijne Keizerlijke Hoogheid grootvorst George en zijn vrouw, Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Rebecca Victoria, bekend dat zij een kleine spruit verwachtten. Met een stel prachtige kiekjes en een statement in vijf verschillende talen (je moet toch je internationale banden onderhouden, ook al heb je geen natie aan je voeten liggen) kondigden de Romanovs aan in verwachting te zijn.

Zo was Victoria ‘in excellente gezondheid’ en verwachtten de Romanovs geen afspraken en engagements af te hoeven zeggen. Ook nu maken moeder en zoon het goed. En het blijft vast niet bij dit ene kiekje, want beide ouders zijn fanatieke Instagrammers. Je moet ergens je vroegere monarchie aanprijzen…

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws