Douwe Bob steekt de draak met zichzelf: ‘Ik moet aan de bak!’

Nu de Amerikaanse acteur Nick Cannon vader is geworden van vier kindjes in vier maanden, lijkt onze Douwe Bob ook een nieuwe missie te hebben...

Nu de Amerikaanse acteur Nick Cannon vader is geworden van vier kindjes in vier maanden, lijkt onze Douwe Bob ook een nieuwe missie te hebben…’Ik moet aan de bak’, grapt de zanger.

Twaalf kinderen

Het AD plaatste gisteren een Facebook-post over acteur en presentator Nick Cannon, die inmiddels kinderen heeft bij zes verschillende vrouwen. Hij mocht onlangs zijn elfde kind verwelkomen. Het is het vierde kind dat hij in vier maanden tijd heeft gekregen. Hij is nu vader van Monroe (11), Moroccan (11), Golden (5), Powerful Queen (2), Zion (1), Zillion (1), Legendary (drie maanden), Onyx (twee maanden), Rise (een maand) en Beautiful Zeppelin (drie dagen).

Het blijft daar echter niet bij, want zijn twaalfde kind is inmiddels onderweg. Model Alyssa Scott is opnieuw zwanger van de acteur. Nick en zij hadden al een zoontje samen, Zen. Hij is helaas vijf maanden na zijn geboorte overleden.

Grappige vergelijking

Douwe Bob heeft het artikel van het AD ook gezien en zag meteen de vergelijking met zichzelf. Hij kreeg in een paar maanden tijd drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. In de comments onder de Facebook-post kon hij het niet laten om dar een grapje over te maken. “Ik moet aan de bak”, reageerde hij dan ook. Het leverde hilarische reacties op. “Geweldig, een beetje zelfspot. Dat kunnen veel mensen niet meer opbrengen tegenwoordig”, schreef iemand. “Hahahaha, je hebt altijd baas boven baas”, stond er ook. Always look on the bright side!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws