Douwe Bob wil bij ieder optreden een fles champagne drinken

En of dat nou zo'n goed idee is...

Douwe Bob heeft een drukke periode in het vooruitzicht. Tot en met 25 mei gaat hij toeren langs poppodia in Nederland. Aan Veronica Magazine vertelde hij dat hij tijdens elk optreden een fles champagne of wijn leeg zou willen drinken.

LEES OOK: Douwe Bob is weer verliefd

Aankomende maanden reist Douwe het land door en treedt hij op met nummers van zijn nieuwste album The Shape. 'Ik heb me voorgenomen tijdens deze tour elke show een fles te drinken op het podium. Nou ja niet elke dag misschien, want dan gaat het mis.'

Verpest

De reden waarom Douwe dit graag wil is niet bekend, maar het is wel wat vreemd. Hij weet namelijk als geen ander hoe erg alcohol je leven kan verpesten. Zijn vader dronk veel en en kreeg het syndroom van Korsakov. Toen Douwe's relatie eindigde is hij zelf ook ontzettend veel gaan drinken. 

Wel liet hij weten nu juist goed bezig te zijn en dat hij veel aan het boksen is. Of hij met veel alcohol drinken ook 'goed bezig zijn' bedoelt weten we niet. Wij hopen in ieder geval wel dat hij niet te dronken zal zijn op het podium en zijn teksten gewoon onthoudt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob) op

BRON: VERONICA MAGAZINE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws