Kate neemt afscheid van haar rechterhand

Ze is een vertrouwd lid van Kate's A-team.

Door de jaren heen hebben de prins en prinses van Wales een ijzersterk team naast zich weten op te bouwen. Deze grote vertrouwelingen helpen de Britse royals door advies te geven wanneer ze dat goed kunnen gebruiken en door de superdrukke agenda’s van Kate en William zo gestructureerd mogelijk te organiseren. Maar wat als er iemand uit dat topteam wegvalt? Kunnen wij binnenkort solliciteren bij de prinses?

Hannah Cockburn-Logie

Kates rechterhand is alweer lange tijd Hannah Cockburn-Logie. Jarenlang is Hannah als onmisbaar hulpje een belangrijk onderdeel geweest binnen het leven van de Waleses. Toch lijkt het er nu op dat deze vertrouwelinge van Kate een stapje terug heeft gedaan..

The Royal Foundation

Als we de informatie vanuit het Companies House mogen geloven, werkt Hannah niet langer meer als directeur van The Royal Foundation van William en Kate. Ook uit het papierwerk blijkt dat de rol die Hannah had binnen de stichting per 31 oktober 2022 is beëindigd.

Sinds 2020 was Hannah de directeur van The Royal Foundation, een van de grootste liefdadigheidsprojecten van William en Kate. En alsof zo’n grote rol al niet genoeg was, werd Hannah ook nog eens benoemd tot de privésecretaresse van Kate. Zo moest ze de verantwoordelijkheid nemen over het organiseren van de agenda van Kate en de prinses van Wales bijstaan tijdens koninklijke afspraken. Hoewel Cockburn-Logie niet langer directeur van de stichting is, blijft ze nog wel in dienst als privésecretaresse van Kate.

Kate’s A-team

Naast Hannah bestaat het A-team van Kate uit royal nanny Maria Teresa Turrion Borrall, royal styliste Natascha Archer en royal kapster Amanda Cook Tucker. Maria werkt al sinds 2014 als nanny voor de Waleses, waardoor de kinderen het grootste deel van hun leven zijn opgegroeid met de nanny. Natascha is het creatieve brein achter de geweldige looks en heeft Kate zelfs een beetje aangemoedigd om iets meer te experimenteren met haar outfits. En dat heeft zeker weten geloond! Amanda is de vrouw achter de prachtige lokken van Kate en heeft een heel hechte band met de prinses. Talking about a dreamteam!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws