Monaco: prinses Charlene deelt lieve foto van Nationale Feestdag

De Grimaldi-twins in vol ornaat!

Vergeet de zoetsappige royal kerstkaarten, die komen over een maandje wel weer. Prinses Charlene begint eerst met een lieve familiekiek ter ere van Monaco’s Nationale Feestdag.

Weer compleet

Weet je nog, die Nationale Feestdag van vorig jaar? Lange tijd was het de vraag of de nog herstellende prinses Charlene daar wel bij aanwezig kon zijn. Uiteindelijk was ze er alleen in gedachten bij: prins Jacques en prinses Gabriella hielden tekeningen omhoog vanaf het paleisbalkon waarop We Miss You Mommy te lezen viel. Dit jaar krijgen we, gelukkig maar, een minder hartverscheurend plaatje!

Monaco, 19 november 2022. Beeld: BrunoPress

Geef acht

Prins Albert en prinses Charlene waren weer samen met hun tweeling te zien. Charlene en dochter Gabriella vormden samen de kleuren van de Monegaskische vlag, terwijl prins Jacques zijn uniform-in-kindermaat weer tevoorschijn heeft gehaald. Acht geven is ook no problemo voor de zevenjarige, zo zien we op een foto die prinses Charlene op Instagram deelt. Zoet!

En klik de Instagram-carroussel hieronder ook eens door naar de zesde foto. Jacques en Gabriella weten nu al precies hoe een voorbeeldig royal heurt te staan tijdens een defilé.

Nationale Feestdag

Het is niet enkel zwaaien vanaf de paleisbalustrades voor de Grimaldi’s. De Nationale Feestdag begon met een speciale dienst in de Kathedraal, gevolgd door een medailleceremonie en een militair defilé. ’s Avonds vond er, na een chique outfitwissel, nog een gala plaats. Nog even geduld, we zoeken de foto’s voor je op!

Bron: Histoires Royales | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws