Het Mysterie van Monaco duurt voort: Prinses Charlene is op ‘geheime locatie’

Wat is er aan de hand in huize Grimaldi?

Prinses Charlene is nog geen twee weken terug in Monaco en het blijft onrustig in huize Grimaldi. Hoewel men ervan uitging dat Charlene haar taken volgende week weer zou oppakken tijdens de Nationale Feestdag, melden paleisbronnen nu toch iets anders. Wat is er aan de hand in de royal familie?

Vermoeidheid

Het was het plan dat de prinses op 19 november voor het eerst weer in het openbaar zou verschijnen naast de rest van de royals, maar dat gaat niet door. “Voor haar herstel heeft prinses Charlene een periode van kalmte en rust nodig”, staat in een verklaring van het paleis. Charlene zou onder andere worstelen met 'hevige algemene vermoeidheid.' “Door deze situatie moet het koppel helaas aankondigen dat prinses Charlene niet bij de viering van de Nationale Feestdag zal zijn met haar familie en de inwoners van Monaco. Zodra haar gezondheid het toelaat, hoopt de haar verplichtingen weer te volbrengen en tijd door te brengen met de Monegasken.”

Geheime locatie

Een prima verklaring van het paleis, ware het niet dat ze nu suggereren dat prinses Charlene tóch niet bij haar gezin verblijft. In de aankondiging doet het hof er een beetje mysterieus over: “Om het comfort en de privacy te beschermen, die essentieel zijn voor haar herstel, zal de locatie van de prinses strikt vertrouwelijk blijven.” Je zou zeggen dat een goed beveiligd paleis dat van alle gemakken voorzien is wel volstaat, waarom dan een top secret locatie?

Eerder deze week zaaide schoonzus Chantell Witsstock al verwarring door te zeggen dat het niet duidelijk was waar Charlene zou gaan wonen. Ja, de prinses 'blijft bij haar man en kinderen', kon ze wel bevestigen. Maar al voordat ze naar Zuid-Afrika vertrok, was bekend dat Charlene ook een eigen appartementje had boven een chocoladewinkel op 300 meter afstand van het paleis. Die locatie is niet bepaald 'vertrouwelijk' meer te noemen sinds er foto's van verschenen in de Franse media. The soap continues…

Voorlopig blijft Hare Doorluchtigheid dus helemaal buiten beeld, tot groot verdriet van de Monegaskische royal fans. Rondom Kerstmis belooft het paleis weer een update te geven over de gezondheid van de prinses. Beterschap, Charlene!

Bron: Honey Nine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws