Finally: Netflix deelt de eerste beelden van langverwachte documentaire Harry en Meghan

We kunnen niet wachten!

Na maandenlange speculaties is het eindelijk officieel: de langverwachte documentaire van prins Harry en Meghan verschijnt binnenkort eindelijk op Netflix. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten heeft de streamingdienst vandaag de officiële trailer online gegooid. 

De beelden

De documentaire over Harry en Meghan is al in the works sinds het koppel naar de Verenigde Staten verhuisde en in de minuut lange trailer krijgen we een goede indruk van wat hierin te zien zal zijn. De teaser laat veel privéfoto’s van het koppel zien. Erg gelukkige foto’s, waaronder verliefde kiekjes en foto’s van een destijds zwangere Meghan, maar het laat ook verdrietige momenten zien. “Niemand ziet wat zich afspeelt achter gesloten deuren”, aldus Harry. “Ik moest alles doen wat ik kon om mijn gezin te beschermen.”

Ook Meghan wordt in de trailer al kort aan het woord gelaten. “Wanneer de inzet zo hoog is, is het dan niet logischer om ons verhaal van ons te horen?” Ze lijkt hiermee te refereren aan de vele tabloids die over het koppel schreven. Vaak draaide dit om allerhande gossip over de twee.

Releasedatum

Hoewel Netflix laat weten dat de docu binnenkort verschijnt, heeft de streamingsdienst nog niet laten weten wanneer we de documentaire kunnen bekijken. Ook heeft de video-ondemanddienst nog niet gedeeld of het zal gaan om een feature-length documentaire of een documentaire serie.

Netflix heeft wél laten weten dat ze het zo snel mogelijk willen uitzenden. Dit omdat de documentaire al enige vertraging opliep – dat de Academy Award – genomineerde Garett Bradley als regisseur opstapte, omdat Harry en Meghan veel dingen privé wilden houden, hielp natuurlijk niet mee.

De inhoud

Een woordvoerder van Netflix lichtte al wel een tipje van de sluier: “De documentaire verkent de clandestiene dagen van hun vroege relatie en de uitdagingen die ertoe leidden dat ze zich gedwongen voelden om afstand te doen van hun fulltime rol als senior royals.” Ook zullen vrienden en familie van het stel in de documentaire aan het woord komen. Velen van hen hebben nog nooit eerder in het openbaar gesproken over de relatie van de twee.

“De serie doet meer dan het liefdesverhaal van het stel vertellen. Het schetst een beeld van onze wereld en hoe we met elkaar omgaan.”

Bron: Marie Claire | Beeld: Screen shot Harry & Meghan (Netflix)

Laatste nieuws