Fabulous Friday: maak kans op een slimme thermostaat van tado°

Maak je huis extra comfy met deze slimme thermostaat.

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op een slimme thermostaat van tado°. Hiermee zit je er altijd warmpjes bij, want met de thermostaat bespaar je energie én maximaliseer je comfort.

Een slimme (& comfy) upgrade voor je huis

Slimme gadgets voor in huis zijn populairder dan ooit tevoren. En met de huidige energieprijzen is het niet gek dat ook slimme thermostaten in steeds meer woningen een plekje krijgen. Grip krijgen op je energieverbruik (en dus -kosten) wordt hiermee namelijk een stuk eenvoudiger. Slimme thermostaten kunnen de stookkosten zelfs tot wel 22% verlagen voor een gemiddeld Nederlands huishouden!

Ook de slimme thermostaat van tado° helpt je met het klimaatbeheer in jouw huis. De smart thermostaat is ontworpen om je leven comfortabeler te maken zonder dat je hoeft in te leveren op comfort. Bovendien zorgt deze slimme klimaat-assistent ervoor dat je kosten kunt besparen op je energierekening.

Wat kun je er allemaal mee?

Bij de slimme thermostaat hoort ook een app. Met deze tado°-app krijg je eenvoudig toegang en controle over jouw verwarmingssysteem, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt gebruikmaken van diverse functies, zoals:

  • Geolocatie (automatisch in- en uitschakelen bij verlaten of betreden van je huis)
  • Open raam detectie (verwarming wordt automatisch uitgeschakeld bij een openstaand raam)
  • Aanpassingen aan weersvoorspellingen
  • Binnenklimaat comfort (tips om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren)
  • Slim schema
  • Aansturing per kamer
  • Controle van warm water
  • Inzichtelijke rapporten
  • Naadloze Smart Home-integratie met en spraakbesturing via Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT (“Een graadje warmer, graag”).

Zo maak je kans!

Wij mogen zo’n handige slimme thermostaat weggeven! Afhankelijk van jouw woonsituatie kun je een bedrade of een draadloze slimme thermostaat van tado° toegestuurd krijgen. Het gaat om de gloednieuwe zwarte variant van de thermostaat.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen.

Deze winactie loopt tot en met 16 december 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met tado° zullen delen als je wint.

Laatste nieuws