Gaby Blaaser is zwanger! ‘Beste ongelukje dat ons is overkomen’

Een baby voor Gaby!

Wat een leuk nieuws, er is weer een BN’er-baby op komst! Gaby Blaaser laat weten dat zij en haar vriend Robin in verwachting zijn van hun eerste kindje. Een ‘ongelukje’, zo laten ze weten, maar toch heel welkom.

Beste ongelukje

Gaby deelt het heugelijke babynieuws op Instagram, middels een prachtige zwart-wit video. Daarin zijn een aantal mooie beelden samen met vriendlief Robin te zien. Ook houdt het stel een paar hele kleine Nike-schoentjes vast die ze alvast hebben gekocht voor hun kleine spruit. “The best accident that ever happened to us ❤️”, luidt de caption. Het lijkt er dus op dat de zwangerschap niet gepland is, maar aan hun stralende gezichten te zien zijn Gaby en Robin er maar wat blij mee!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Babybuikje

Gaby maakte afgelopen juni bekend dat ze een relatie heeft met tattoo artist Robin. Daarvoor was ze natuurlijk te zien in De Bachelorette, maar daar vond de realityster niet de ware liefde. Gelukkig is ze nu heel happy met de vader van haar kindje. Hoeveel weken de presentatrice al zwanger is, weten we niet. Maar bij een van de echo’s in de video, zien we dat Gaby al een zichtbaar babybuikje heeft!

Felicitaties

Onder de video stromen de felicitaties binnen voor de aanstaande ouders. “Ahhhh schatje wat leeeeeuk en fijn ”, reageert Anna Nooshin.” “Zo leuk!! Héél blij voor je/jullie”, reageert Jim Bakkum. Verder zijn er felicitaties van onder meer Sylvie Meis, Michella Kox en Jill Goede. Wij voegen onszelf graag aan dat rijtje toe: Van harte, Gaby!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws