[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op één van de twee Party Collection-pakketten van Patty Brard

Shine bright like Patty!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op één van de twee Party Collection-pakketten van Patty Brard en Hans Klok. Als dat geen feestje wordt! 

Party Collection

Patty Brard heeft weer een nieuwe collectie, en werkt voor de limited edition Party Collection samen met niemand minder dan illusionist Hans Klok. Magic is in the air, want samen toveren ze iedereen om in de perfecte glitter outfit. Zo vind je in de collectie verschillende kledingstukken waarmee je thuis, op je werk of bij het boodschappen doen – want ook dat vraagt soms om een goeie glitter – gegarandeerd straalt. Denk aan party jurkjes, hippe glitterkostuums, glitter flair broeken, shirts en colberts.

Maar een glamoureuze zonnebril en de gouden Hans Klok-föhn mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Alleen nog een spray haarlak en je bent klaar om te borrelen!

Kans op kaarten

Wil jij met de feestdagen ook shinen? Beau Monde mag 2 volle pakketten weggeven met spullen uit de Party Collection, zoals een Party bingo set, een Party set, een gouden föhn en meerdere kledingstukken.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de pakketten, is onderstaand formulier invullen. Winnaars ontvangen bericht.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze winactie loopt tot 30 december 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.

Laatste nieuws