Bonjour, bonjour: Emily in Paris is terug met derde seizoen!

Emily, Mindy, Sylvie en natuurlijk de knappe Gabriel en Alfie frissen je geheugen weer op.

Fashion-lovers opgelet: het derde seizoen van Emily in Paris is namelijk te streamen. Gisteren kwamen de nieuwe afleveringen online, en de reacties liegen er niet om. Een hoop mode, een hoop drama, en een klein snufje je ne sais quoi – seizoen 3 is deze kerstvakantie het perfecte bingevoer.

Saison trois

Natuurlijk trakteerde Netflix ons al eerder op de officiële trailer van Emily in Paris, en dat beloofde al veel goeds! Want wat staat Emily in het derde seizoen allemaal te wachten? Well, een behoorlijke tweestrijd. Ze moet kiezen welke man haar hart nu echt gestolen heeft. Is dat chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de charmante Britse Alfie (Lucien Laviscount). Volgens Emily (Lily Collins) is het de moeilijkste keuze die ze ooit moet maken. En dan wil ze haar werk natuurlijk ook nog eens naar behoren uitvoeren én Frans leren.

Mocht je overigens helemaal de draad kwijt zijn in de Parijse avonturen van Emily – geen zorgen. De cast heeft namelijk een vrolijke video opgenomen waarin ze je op toptempo bijpraten over de stand van zaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Cast

Naast Lucas, Lucien en Lily gaan we weer veel oude, vertrouwde gezichten terugzien. Ashley Park als Mindy, Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Camille Razat als Camille en Kate Walsh als Madeline. Al mogen we ons ook opmaken voor een aantal nieuwe gezichten.

Paul Forman (bekend van The Spanish Princess) en Melia Kreiling (bekend van Guardians of the Galaxy) zullen het Emily in Paris-team versterken. Paul zal de rol van Nicolas de Leon voor zijn rekening nemen. Melia vertolkt daarnaast de rol van de Griekse kunstenares Sofia. Sofia reist af naar Parijs om haar kunst in de galerij van Camille te showen en ook zij ontdekt dat ‘de stad van de liefde’ zijn naam eer aandoet. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zitten aan de buis gekluisterd!

Seizoen vier

Goed om te weten is dat als je de tien afleveringen van het derde seizoen in een klap hebt uitgekeken, je je niet druk hoeft te maken of er nog een vervolg gaat komen. Want die komt er zeker! Netflix kondigde namelijk al eerder aan dat er ook een vierde seizoen gaat komen. Oui! Naar alle waarschijnlijkheid volgt het vierde seizoen, net als dit jaar, in december 2023. Maar de officiële data laten nog even op zich wachten!

Bron: Grazia, Stream Wijzer | Beeld: Emily in Paris, via Netflix – Stéphanie Branchu

Laatste nieuws