Royal look-a-like van prinses Charlotte in oude foto’s van familie gespot

Als twee druppels water!

Wel vaker wordt gezegd dat prinses Charlotte haar looks van haar vader, prins William, of haar overgrootmoeder, Queen Elizabeth, heeft. Een nieuw (of nou ja, oud) kiekje bevestigt dat Charlottes genen inderdaad van die kant van de familie komen. 

Look-a-like

Deze kerst was Charlotte samen met haar broers en ouders Kate en Wills aanwezig bij de kerstceremonie op Sandringham Palace. En hoewel het in eerste instantie vooral kleine Louis was die de aandacht trok door achter zijn zus aan te rennen, viel kijkers van de ceremonie ook nog iets anders op.

Na de dienst zagen fans namelijk de gelijkenis tussen prinses Charlotte en het nichtje van wijlen Queen Elizabeth, namelijk Lady Sarah Chatto (58). Sarah Chatto is de enige nicht van koningin Elizabeth, en is tevens het tweede kind van prinses Margaret en haar man Antony Armstrong-Jones.

sarah chatto
Lady Sarah Chatto. Beeld: Brunopress

Kinderfoto

Royalty-fans vergeleken een kinderfoto van Lady Sarah Chatto met een foto van Charlotte, en daaruit bleek dat de twee qua uiterlijk wel heel veel van elkaar weg hebben. Alleen qua uiterlijk trouwens, want Lady Sarah Chatto, is de achternicht van koning Charles en leidt een privéleven als schilderes, terwijl Charlotte de volgende koninklijke prinses wordt.

Sarah Chatto trouwde in 1994 met Daniel Chatto, met wie ze twee kinderen kreeg: Arthur Chatto en Samuel Chatto. Met name oudste zoon Arthur hebben we al verscheidene keren op social media voorbij zien komen. Zo plaatste hij bijvoorbeeld geregeld foto’s van zijn sixpack. Helaas heeft de hunk zijn Instagram-account tegenwoordig verwijderd.

Bron: Express | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws