Het gezinsleven van prinses Eugenie

It's been a while, hoe gaat het nu met de Britse prinses?

Het is inmiddels alweer bijna vijf jaar geleden dat de Britse prinses Eugenie en haar lover Jack Brooksbank met elkaar in het huwelijksbootje stapten. Inmiddels hebben ze een zoontje samen, August. It’s been a while, hoe gaat het nu eigenlijk met het gezinnetje?

Gewoon gebleven

Even een kleine recap over Eugenie. De prinses is de jongste dochter van Andrew van York en Sarah Ferguson en daarmee de kleindochter van Queen Elizabeth. Eugenie staat erom bekend dat ze zo ‘gewoontjes’ is gebleven – althans, in vergelijking met de gemiddelde prinses dan. Zo zagen we de prinses haar puntjes laten bijknippen in een goedkope haarsalon en was ze in de media ontzettend open over haar gezondheidsklachten – iets waar de meeste royals hun neus voor ophalen.

Love story

In 2018 werd bekend dat Eugenie – na zeven jaar relatie, welteverstaan – ten huwelijk was gevraagd door haar grote liefde Jack. In een veel te schattig interview vertelden de lovebirds over ‘het perfecte moment’, oftewel de dag dat Jack Brooksbank op één knie ging. De twee beschreven dit als het meest magische moment. Op 12 oktober 2018 gaven Eugenie en Jack elkaar het jawoord, en nog geen drie jaar later verwelkomden zij hun eerste kindje: August Philip Hawke Brooksbank. Een mond vol voor zo’n klein ventje, maar natuurlijk heeft dat een goede reden. De kleine man is vernoemd naar zijn overgrootvader, prins Philip, en een van zijn vaderlijke voorouders, dominee Edward Hawke Brooksbank.

Deels in Portugal

Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de happy (royal) family? Nou, naar verluidt verdeelt het gezinnetje hun tijd in het regenachtige Windsor en het zonnige Portugal, waar Jack schijnt te werken voor een ontwikkelingsbedrijf. Een prima verdeling, lijkt ons. Eugenie en Jack zullen we ongetwijfeld weer zien bij de kroning van Charles, maar of kleine August ook een verschijning maakt? Who knows!

Bron: HELLO! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws