Wauw: Stéphanies baby bump heeft glansrol in nieuw galaportret Luxemburgers

De pregnancy glow is overduidelijk aanwezig!

De Luxemburgers poseerden vandaag in hun meeste chique outfit voor een nieuw galaportret, waarbij er een kleine glansrol was weggelegd voor de beautiful baby bump van prinses Stéphanie – die inmiddels ook niet echt meer verstopt kan worden. 

Groenkapje

Casual is het galaportret niet – to say the least. De Luxemburgse ladies bewijzen wederom dat ze weten hoe ze zich moeten kleden om indruk te maken. Prinses Alexandra heeft zich gehuld in een prachtige lange, groene jurk met een cape in dezelfde kleur eroverheen – die ons, to be honest, een klein beetje doet denken aan een gifgroene versie van Roodkapjes outfit. Toch straalt de prinses er niet minder om – maar goed, wie zou er niet stralen in zo’n designerstuk van Oscar de la Renta?

Extra lange mouwen

Mooi paars is niet lelijk, moet groothertogin Maria Teresa gedacht hebben. En die mening delen wij met haar, want hare hoogheid ziet er geweldig uit in een lange, paarse jurk die voorzien is van een subtiel patroon en mouwen tot aan de grond – ja, echt! Zo krijgt de japon van Talbot Runhof ook de illusie van een cape mee. De sparkly tiara maakt het geheel af.

Beautiful baby bump

Prinses Stéphanie vindt het overduidelijk niet nodig om haar baby bump onopgemerkt voorbij te laten gaan – en terecht! De zwangere prinses draagt op de foto een lichtgroene jurk met korte, half doorschijnende mouwen van het met Seraphine Maternity. Net boven haar buik draagt ze een band in dezelfde kleur, die haar baby bump extra benadrukt. Stéphanie is overduidelijk in het bezit van een ware pregnancy glow. Wij vinden dat ze er prachtig uitziet, en kunnen niet wachten tot de kleine Charles een lief broertje of zusje krijgt!

Bron: Instagram @courgrandducale, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: Brunopress, Instagram @courgrandducale

Laatste nieuws