Babynieuws! Paris Hilton verwelkomt eerste kindje

De realityster kan haar geluk niet op met de komst van dit kleine wonder.

Hoewel Paris Hilton nog niet zo heel lang geleden heeft bekendgemaakt dat zij en haar hubby Carter een grote kinderwens hebben, deelt de realityster vandaag dat ze moeder is geworden van haar eerste kindje. “Dit was altijd al mijn droom”, schrijft ze op Instagram.

Wens om moeder te worden

De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala afgelopen december weten dat zij en haar man Carter al sinds de coronaperiode volop bezig zijn met de IVF-procedure. Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten waardoor ze begonnen waren rond de tijd dat de wereld op slot ging. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.” Uiteindelijk is Paris haar wens uitgekomen, alleen dan nét op een andere manier dan ze in eerste instantie voor ogen had. De realityster is via een draagmoeder nu trotse mama geworden van een kleintje.

Jongetje

Op Instagram maakten de twee vandaag het heugelijke nieuws bekend. “We houden nu al meer van je dan woorden kunnen uitdrukken”, schrijft Paris in de caption. Op de foto zien we hoe Paris het handje van de kleine spruit vasthoudt. En… it’s a boy! Benieuwd welke naam het kleine mannetje draagt? Helaas, dat houden Paris en Carter nog even voor zichzelf. Toch hebben we zo’n donkerbruin vermoeden dat het niet lang zal duren voordat we daar meer over horen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Reacties

Aan People vertelt Paris openhartig over de roze wolk waar zij en manlief duidelijk op zitten. “Ik ben zo gelukkig dat Carter en ik elkaar gevonden hebben. We zijn zo blij om samen een gezin te stichten en onze harten exploderen van liefde voor ons jongetje.” De twee worden tevens overspoeld met felicitaties in de comments van het Instagram-bericht. Zo reageert Kim Kardashian: “So happy for you guys!!!” Ook topmodel Naomi Campbell laat van zich horen: “Congratulations to you both, biggest blessing.”

Natuurlijk kunnen Paris en Carter rekenen op ook onze hartelijke felicitaties met dit kleine wonder. Veel geluk!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress, Instagram @parishilton

Laatste nieuws