Paris Hilton openhartig over kinderwens: ‘De eitjes staan klaar’

De societyster vindt het tijd voor een volgende generatie hotelerfgenamen.

Paris Hilton kan niet wáchten om moeder te worden. Aan People vertelt ze de 41-jarige societyster dat zij en haar man Carter Reum hopen om in het nieuwe jaar een kindje te verwelkomen: “De eitjes staan klaar.”

Kinderwens

De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala weten dat zij en haar man Carter al sinds de coronaperiode volop bezig met de IVF-procedure. Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten en daarmee wilden beginnen rond de tijd dat de wereld op slot ging. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.”

2023

Na hun romantische wedding vorig jaar wilden Paris en Carter het eerst rustig aan doen. “We wilden echt genieten van ons eerste jaar samen als koppel, voordat we er kinderen bij brachten.” Nu hun 1-jarig huwelijksjubileum achter de rug is, kijkt Paris rooskleurig haar toekomst tegemoet. “Ik kan niet wachten tot 2023.” Awh!

Tweeling

In januari dit jaar gaf Paris al aan in een gesprek met E! News dat het ‘krijgen van kinderen absoluut een van haar topprioriteiten is’. Naast dat de realityster openstaat voor een baby, onthulde ze ook hoeveel ze er het liefst zou willen. “Ik zou graag twee of drie kinderen willen”, liet ze weten. Dat was nog niet alles, want de hotelerfgename onthulde namelijk nóg iets. “Ik wilde eerst graag een tweeling”, gaf ze toe. “Maar, ik weet het niet. Het is moeilijk te zeggen. Ik had óók weer graag gewild dat ik een oudere broer had, omdat ik dan het gevoel zou hebben dat hij me dan zou beschermen.”

Bron: People! Magazine, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws