Fit en fab: deze celebs helpen je op weg

Van je workouts een feestje maken? Dat doe je zo.

We zijn allemaal bekend met de sportieve video’s van icoon Jane Fonda, die je op weg helpen naar een fit, fab, en actief leven. Maar anno nu is la Fonda echt niet meer de enige met haar eigen lijn fitness-inspiratie. We zetten een aantal voor je op een rijtje!

Reese Witherspoon

Wacht, wat? Ja, je leest het goed: actrice Reese Witherspoon is niet vies van een potje zweten in de sportschool, en doet hard haar best om anderen hier ook toe aan te moedigen. Twee jaar geleden daagde de actrice haar Insta-volgers uit voor een ‘fitness challenge’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Een maand lang zweepte ze iedereen op om te rennen en doelen te behalen. Ter inspiratie deelde ze ook haar eigen ‘Pure motivation’ playlist. De challenge is inmiddels voorbij maar Reese deelt nog steeds volop fitness- en gezondheidstips. Doe je het liever rustig aan? De actrice heeft ook een boekenclub.

Lisa Rinna

15 jaar geleden deed de nu 59-jarige Lisa Rinna met de Nederlandse danser Louis van Amstel mee aan Dancing with the Stars. Ze kreeg de smaak te pakken en bracht enkele dans-dvd’s uit. Inmiddels is ze het dansen nog niet verleerd. De Real Housewives of Beverly Hills-ster plaatst regelmatig dansfilmpjes op haar socials. En showt daarbij graag het ultrafitte lichaam dat die moves haar opleveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)


Als het even meezit, betrekt de Real Housewife ook direct haar familieleden bij haar danspasjes, zoals in bovenstaande video met manlief Harry Hamlin.

Als de modellen

Joja is het platform van voormalig Victoria’s Secret angels Josephine Skriver en Jasmine Tookes. Ze lanceerden er onlangs hun eigen collectie sportkleding, maar de BFF’s gaan ook regelmatig live om Instagram om te gymmen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOJA (@joja)

En ja, dan is het heel bemoedigend dat ook zij één minuut planken amper volhouden en daar de humor van inzien. Kunnen we toch nog zeggen dat we nét zo goed bezig zijn als een stel voormalig lingeriemodellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Reif (@pamela_rf)

En dan is er de beeldige Duitse fitgirl Pamela Reif, met bijna negen miljoen volgers op Instagram en YouTube. En niet voor niks: ze maakt van workouts (bijna) een feestje. Haar Happy Dance workout is 36 miljoen keer bekeken. Niet voor niks! In 15 minuten verbrand je lachend je calorietjes.

De volledige versie van dit artikel vind je in de allernieuwste Beau Monde. Deze dubbeleditie bevat onder meer een groot interview met Nick en Kirsten Schilder, en we spreken Rolf Sanchez over zijn jeugd, zijn carrière, en zijn kledingkast. Nu in de winkels!

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws