Prinses Anne onherkenbaar in legeroutfit

Anne laat zich van haar stoere kant zien!

Prinses Anne wordt weleens ‘het vergeten stijlicoon’ genoemd: niet zo gek, want wie weleens wat kiekjes uit de oude doos heeft gezien, weet dat Anne er vroeger altijd uitzag om door een ringetje te halen. Nu, op 72-jarige leeftijd, weet de prinses nog steeds hoe ze zich moet kleden om indruk te maken. Ook deze week wist Anne ons weer te verrassen, en wel met een heus legerpak.

Speciale rondleiding

De prinses bracht deze week een bezoek aan The King’s Royal Hussars, die momenteel in Estland zijn voor operatie CABRIT, de naam van de Britse operationele inzet aldaar. Hare Hoogheid werd ingelicht over de doelen van de operatie, ontmoette de troepen van NATO en Oekraïne én mocht een kijkje nemen in de hoofdgevechtstank.

Stoere outfit

En prinses Anne zou – als voormalige rebel van het koninklijk huis – prinses Anne niet zijn, als ze niet de stoute schoenen aantrok en zichzelf in een bijpassend pak hees. Met als gevolg dat hare koninklijke hoogheid niet veel later bijna onherkenbaar is in een complete legeroutfit, inclusief helm. Zo bewijst de prinses dat ook zij stoer kan zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Stille kracht van Engeland

Eerder werd prinses Anne de ‘stille kracht’ van the royal family genoemd. Want hoewel alle ogen op Charles gericht zijn nu hij in mei zal worden gekroond, is Anne degene die ‘achter de schermen’ de rol van een vertrouwend adviseur op zich neemt. Koning Charles maakt er geen geheim van dat hij de mening van zijn zus enorm waardeert en haar volledig vertrouwt. Met haar aan zijn zijde geeft ze hem nét dat extra vertrouwen en de steun die hij nodig heeft nu hij staatshoofd is. Wat een mooie band tussen broer en zus!

Bron: Twitter @JEFnations, Instagram @theroyalfamily, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress, Instagram @theroyalfamily

Laatste nieuws