De nieuwe rechterhand van prinses Kate

Wie oh wie is er vandoor gegaan met dit felbegeerde baantje?

Door de jaren heen hebben de Waleses een ijzersterk team naast zich weten op te bouwen, maar afgelopen herfst kondigde de toenmalige rechterhand van prinses Kate, Hannah Cockburn-Logie, aan op te stappen. De felbegeerde baan is inmiddels weer opgevuld want Kate heeft een nieuwe rechterhand gevonden. 

Nieuwe rechterhand

De prinses koos voor PR-goeroe Alison Corfield en heeft haar aangenomen als nieuwe privésecretaris. Het PR-brein dat eerder voor onder meer Jamie Oliver heeft gewerkt, zal zich later deze maand als senior assistent aansluiten bij Kate’s ‘A-Team’meldt het Britse tijdschrift Hello!.

De 51-jarige Allison heeft een indrukwekkend cv. Ze werkte vijf jaar voor de chef-kok als zijn campagneleider en streefde ernaar om obesitas bij kinderen tegen 2030 te halveren. Deze passie voor het welzijn van kinderen lijkt goed te matchen met Kate. De prinses zet zich namelijk met haar stichting al jaren in om aan te kaarten hoe belangrijk de eerste levensjaren zijn voor de ontwikkeling van een kind. Daarnaast heeft ook Allison drie kids, dus ze heeft vast genoeg om met Kate over te keuvelen!

Oude rechterhand

Alison neemt het stokje over van Hannah die jarenlang een belangrijk onderdeel is geweest binnen het leven van de Waleses. Sinds 2020 was Hannah de directeur van The Royal Foundation, een van de grootste liefdadigheidsprojecten van William en Kate. En alsof zo’n grote rol al niet genoeg was, werd Hannah ook nog eens benoemd tot de privésecretaresse van Kate. Zo moest ze de verantwoordelijkheid nemen over het organiseren van de agenda van Kate en de prinses van Wales bijstaan tijdens koninklijke afspraken.

A-team

Allison zal zich dus binnenkort onderdeel uitmaken van Kates A-team. Deze bestaat verder uit royal nanny Maria Teresa Turrion Borrall, royal styliste Natascha Archer en royal kapster Amanda Cook Tucker. Maria werkt al sinds 2014 als nanny voor de Waleses, waardoor de kinderen het grootste deel van hun leven zijn opgegroeid met de nanny. Natascha is het creatieve brein achter de geweldige looks en heeft Kate zelfs een beetje aangemoedigd om iets meer te experimenteren met haar outfits. En dat heeft zeker weten geloond! Amanda is de vrouw achter de prachtige lokken van Kate en heeft een heel hechte band met de prinses. Dat is nog eens een dream team!

Bron: Beau Monde Archief, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws