Jonge moeder deelt zoet moment met prinses Kate

'Het was alsof ik met een vriendin aan het praten was.'

Kate Middleton is een van de populairste royals die de Britten rijk zijn en de Princess of Wales is niet voor niets zo geliefd. Tijdens een bezoekje aan het Evelina kinderziekenhuis in London, troostte de prinses namelijk de pasgeboren Amaya-Rae. Moeder Mischa deelt het hartverwarmende moment met de prinses op Instagram.

Kinderziekenhuis

Prinses Kate bracht een speciaal bezoek aan het Evelina kinderziekenhuis in London, waar ze de 27-jarige Mischa Ward en haar pasgeboren dochter Amaya-Rae ontmoette. De kleine Amaya-Rae is al met 23 weken geboren – veel te vroeg natuurlijk. Kate, die zelf moeder is van drie kinderen, leeft enorm mee en de prinses deed haar uiterste best om de kleine meid en moeder Mischa bij te staan. Dit zoete moment deelt Mischa op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door amayarae_ story (@amayarae_story)

Zo’n royal visit van prinses Kate is een droom van velen. In de caption schrijft Misha dan ook hoe haar dochtertje haar ogen niet van Kate af kon houden. “Het was een eer om een ​​lid van de koninklijke familie te ontmoeten die zo aardig was om tijd vrij te maken in haar drukke schema om de baby’s en ouders te ontmoeten”, schrijft ze.

Bijzondere ontmoeting

De ontmoeting kwam onverwachts voor Mischa. “Toen de verpleegsters me vertelden dat ze in het ziekenhuis lag en Amaya-Rae wilde ontmoeten, raakte ik volledig in paniek”, vertelt de jonge moeder aan de Britse krant Mirror. De ontmoeting met prinses Kate staat nog op haar netvlies gebrand. “Ze had zo’n kalmerende, prachtige uitstraling, ze zorgde ervoor dat ik me meteen zo ontspannen voelde. Het was alsof ik met een vriendin aan het praten was”, legt Mischa uit. “Ze was een zonnestraal in een echt angstaanjagende tijd”, aldus de kersverse moeder.

De prinses zet zich met haar stichting al jaren in om aan te kaarten hoe belangrijk de eerste levensjaren zijn voor de ontwikkeling van een kind. Ze brengt dan ook geregeld bezoekjes aan scholen en kinderdagverblijven en sinds kort promoot ze haar stichting The Royal Foundation Centre for Early Childhood ook op Instagram.

Bron: Hello! Magazine, Instagram @amayarae_story | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws