Hier scoor je de hebberigmakende statement-oorbellen van Kate

Het Alexander McQueen-pak dat Kate droeg tijdens de launch van haar Shaping Us-campagne kunnen we ons niet veroorloven. Haar oorbellen zijn daarentegen vrij betaalbaar.

Alle zelfbenoemde royalty kenners en fashioncritici zullen het met ons eens zijn: Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Altijd. Al valt de ene outfit heus weleens meer in de smaak dan de ander. Neem nu haar verschijning in monochroom rood en statement earrings tijdens haar Shaping Us-evenement

Queen of recycling

Het lijkt erop dat de Princess of Wales in een thrifty mood is. Om haar Shaping Us-campagne te promoten nam ze samen met radio host Roman Kemp onlangs een video op waarin ze te zien is in haar L.K. Bennett coat. Dit item bezit Kate al sinds 2011 en we vangen nog regelmatig een glimp van de bruine jas op.

Het opnieuw dragen van haar oude items smaakte voor de toekomstige koningin blijkbaar naar meer, zo droeg ze onlangs ook een paar oorbellen waar we haar eerder mee spotten.

Outfit tijdens de Shaping Us-launch

De launch van Kate’s Shaping Us-campagne – die tot doel heeft meer bewustzijn te creëren van het cruciale belang van de eerste vijf jaar van het leven van een kind – vond plaats tijdens in het Londense BAFTA. Natuurlijk gaat het op zo’n event om het goede doel, maar stiekem ook een béétje om de looks. Kate droeg een prachtig monochroom pak van Alexander McQueen en matchte dit met pumps en een clutch, en met oorbellen die ons bekend voorkomen.

De oorbellen

Tijdens haar launch verscheen Kate met een prachtig paar CHALK-oorbellen uit de Regency collectie, de zogenoemde ‘Florence’ oorbellen. Een oude bekende, want de prinses werd er voor het eerst mee gespot in de zomer van 2022. Tijdens de onthulling van het National Windrush Monument op Waterloo Station bungelden ze al sierlijk aan de oren van Kate. 

CHALK is een Londen-based merk dat bekend staat om diens ongewone, geometrische, draagbare vormen. De oorbellen die Kate droeg zijn niet supergoedkoop, maar met 75 pond nog wel redelijk betaalbaar. Een leuk bijkomend pluspunt is dat de dat het merk ook items naar Nederland verzendt en dat de Florence-oorbellen nog te pre-orderen zijn. Je hele spaarrekening hoef je dus niet leeg te trekken voor de oorbellen, maar een beetje geduld tot je je nieuwe eyecatcher ontvangt is daarentegen wel nodig.

Bron: Marie Claire, CHALK, Daily Mail | Beeld: CHALK, BrunoPress

Laatste nieuws