Prinses Kate aan de krachttraining bij bijzonder bezoek

'Ik moet meer gaan trainen', lachte de prinses.

Meestal zien we Kate in een van haar onberispelijke coljurken of Alexander McQueen-outfits verschijnen bij koninklijke evenementen. Daar keuvelt ze dan wat met de locals en toont de prinses zich op haar elegantst. Dat ging er gisteren echter een béétje anders aan toe.

Bijzonder bezoekje

Het bezoek van de Princess of Wales aan het Landau Forte College Derby zag de prinses een lief moment delen met een ándere powervrouw: Chandi Preet. Deze marinekapitein heeft onlangs namelijk een record gevestigd voor de langste solo-poolexpeditie.

Vanaf het begin af aan heeft Kate de kapitein gesteund. Ze was zelfs een officiële patron van Preets project. “De prinses is altijd al een voorstander geweest van de gigantische impact die de buitenlucht kan hebben op ons welzijn en de levensvaardigheden die je hier kunt ontwikkelen, zoals zelfvertrouwen en weerbaarheid”, deelde Buckingham afgelopen najaar namens de prinses. Bij de ontmoeting van de prinses en de recordhouder werd er een warme knuffel uitgedeeld.

kate chandi preet
Beeld: NL Beeld / Brunopress

Krachttraining

Natuurlijk zou Kate Kate niet zijn, als zij zich niet van haar meest sportieve kant zou laten zien. Bij het bezoekje aan de school liet Chandi verschillende manieren zien waarop zij trainde voor haar expeditie. Hierbij kregen studenten (en de incidentele prinses) de kans om met een stel zware banden te voelen hoeveel gewicht Chandi meesleepte op haar slee.

kate krachttraining
Beeld: NL Beeld / Brunopress

De Daily Mail laat weten dat de prinses flink onder de indruk was van de oefening. “Ik moet extra gaan trainen…”, zou de prinses na afloop gelachen hebben. Wie weet: zien we Kate deze zomer terug als totale spierbundel?

Betaalbaar blazertje

Voor het bezoekje ging Kate lekker business casual gekleed. Geen Gianvito Rossi-hakken dit keer, want die had de prinses ingeruild voor een stel sneakers van het populaire (en budgetproof) merk Veja.

kate krachttraining
Beeld: NL Beeld / Brunopress

Ook het jasje van Catherine is dit keer een bijzonder betaalbaar exemplaar. De bouclé-blazer van de prinses is namelijk gewoon van de Zara. Met een klein budget er toch onbetaalbaar uitzien? Kate geeft het goede voorbeeld!

Bron: People, Daily Mail | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws