De band tussen Kate en haar broer James

Hoe zit het eigenlijk tussen die twee?

Je zou het bijna niet geloven, maar naast alle werkbezoeken, koninklijke evenementen en andere royal duties heeft Kate ook nog tijd over voor haar familie. Niet alleen voor haar drie kids, maar ook voor haar broer en zus. Hoe zit het eigenlijk met de band tussen Kate en haar broer, James Middleton?

Gezinsuitbreiding

Kate werd in 1982 geboren als het eerste kind van ouders Carole en Michael. Daarna bleef het even stil in de familie, maar na zes jaar kon de princess to be haar broertje verwelkomen: James. Twee jaar later werd het gezin uitgebreid met zusje Pippa Middleton.

Dierenvriend

Kate heeft altijd een goede band gehad met broertje James – de stoere zakenman die nooit onder stoelen of banken heeft geschoven dat hij een enorme dierenvriend is. Zijn liefde voor dieren gaat zelfs zo ver, dat hij inmiddels zeven (!) viervoeters in huis heeft wonen.

Donkere periodes

Maar hoe groter de liefde voor iemand, hoe groter het verdriet bij het verlies. Dat gold ook voor James, toen hij eerder zijn 15-jarige cocker-spaniël, Ella, verloor aan de gevolgen van nierfalen. De trouwe viervoeter was zijn steun en toeverlaat in periodes die hem niet gemakkelijk afgingen. Maar niet alleen aan zijn hond vond James een steunpilaar: ook Kate stond hem bij toen hij door een donkere periode ging. Onlangs onthulde hij dat zijn zussen “altijd langs zijn zijde hebben gestaan” in de moeilijkste tijden, en hem zelfs hebben vergezeld bij therapiesessies.

Met de band tussen Kate en haar broer zit het dus wel snor. En Ella? Die zal altijd herinnerd worden in de familie – want zowel Kate als Pippa hebben thuis een hondje die – juist, afkomstig is van moeder Ella. Lief!

Bron: Hello! Magazine, Marie Claire, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws