Lief: nieuw gezinslid voor James Middleton

Vanaf nu is het gezin van James en Alizée met z'n negenen.

De jongere broer van prinses Kate, James Middleton, steekt zijn liefde voor honden niet onder stoelen of banken. Zijn hele Instagram staat vol kiekjes met zijn eigen trouwe viervoeters en af en toe deelt hij een foto van zijn vrouw Alizée plus hond. Zo ook gisteren, waarbij James leuk nieuws deelt.

Puppy’s

Onlangs kondigde James eveneens via Instagram aan dat zijn golden retriever Mabel acht puppy’s heeft gekregen. Eén van die puppy’s kreeg de bijzondere naam Bertie, naar de bijnaam van de vader van wijlen Queen Elizabeth. Deze lieve pup werd afgegeven aan Guide Dogs, een organisatie die honden opleidt tot blindengeleidehonden. “Het was geweldig dat de Queen haar leven in het teken heeft gezet van het helpen van anderen. Op veel manieren zal Bertie dat ook doen”, aldus een blije James.

Golden Girls

Toch konden James en Alizée het niet laten om één van de pups zelf te houden en dat snappen we maar al te goed als we die lieve oogjes van het beestje zien. “We introduceren Isla aan jullie. Haar naam is een knipoog naar haar Schotse afkomst en ze heeft haar plekje in de roedel al gevonden”, zo schreef James gisteren op Instagram bij een schattige foto van Alizée, Mabel en Isla. “My Golden Girls”, schreef hij erbij. Dat betekent dat er nu zeven honden in huize Middleton wonen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door James Middleton (@jmidy)

Liefde voor honden

De jongere broer van Kate maakt zijn liefde voor honden duidelijk kenbaar op Instagram. Bij zijn profiel staat namelijk ‘Hondenvader van Ella, Zulu, Inka, Luna, Mabel & Nala’ geschreven. Ook is hij ambassadeur voor de nonprofit-organisatie Pets As Therapy en heeft hij zelf het merk Ella & Co opgezet, dat gezond hondenvoer produceert. Op wijlen de Queen na, kennen we geen grotere hondenliefhebber dan James.

Bron: Instagram @jmidy | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws