Dit wil je zien: de Fall Winter 2023 Fashion Show van Elisabetta Franchi

Zit zaterdag front row bij de show!

Elke modeliefhebber zou maar wat graag front row plaatsnemen bij Fashion Week, maar helaas zit dat er enkel in voor een handjevol influencers, celebrities en modekenners. Maar hey, niet getreurd, want je kunt alsnog een prachtige show bijwonen, namelijk die van designer Elisabetta Franchi.

Front row

Milan Fashion Week is momenteel gaande, volgende week barst het spektakel los in Parijs, maar morgenavond kun je de mode ook naar jouw woonkamer halen. Net als voorgaande jaren maakt de toonaangevende designer Elisabetta Franchi het mogelijk om haar modeshow digitaal bij te wonen. Zaterdagavond om 18:00 uur kun je de Fall Winter 2023 fashion show van Elisabetta Franchi streamen vanuit het gemak van je woonkamer.

De vertoning van de oogstrelende japonnen, hebberigmakende jasjes en zwierige blousejes van Elisabetta Franchi hoef je dit seizoen niet te missen. Middels een livestream zal de designer dit jaar opnieuw haar nieuwste ontwerpen tonen. Zo kun je thuis als het ware front row genieten van alle modellen die over de runway paraderen in jaloersmakende outfits.

Bekijk de Fall Winter 2023 show van Elisabetta Franchi zaterdag 26 februari om 18.00 uur hieronder. Wij hebben er zin in!

Over Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi ging in 1995 als designer aan de slag in een kleine studio. Door haar talent duurde het niet lang voor ze een team van vijf personen in dienst had. Inmiddels zijn er ruim 300 werknemers bij Elisabetta Franchi in dienst, heeft ze wereldwijd meerdere verkooppunten, zijn haar fashion shows keer op een keer een groot succes en heeft ze meer dan 3,1 miljoen Instagramvolgers.

Ook goed om te weten: Elisabetta Franchi heeft dierenwelzijn hoog zitten. Sinds 2012 is zowel zij als haar merk volledig cruelty- en fur free. Ook stichtte ze de Elisabetta Franchi Onlus Foundation, waarmee ze stichtingen die zich inzetten voor dierenwelzijn wil steunen. Indrukwekkend!

Openingsbeeld: BrunoPress

Laatste nieuws