Eva Jinek zwanger van tweede kindje

'Ik was zo mijn buik in aan het houden al die maanden'

Leuk babynieuws voor Eva Jinek en haar partner Dex van der Voorn! De Presentatrice is namelijk zwanger van haar tweede kindje. Dat heeft ze gisteravond bekendgemaakt op Instagram, middels een kiekje uit de oude doos met haar broer. 

(Grote) broer

“Dit ben ik met mijn broer Jan Jinek”, schrijft Eva bij een kiekje van zichzelf en haar broer als kind. Dit lieve kiekje deelt ze echter niet zomaar, want de presentatrice heeft leuk nieuws. “Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien! #jinekbaby2”, verklapt ze. De kleine Pax wordt dus grote broer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Moederschap

In 2018 werden Eva en haar partner Dex van der Voorn de trotse ouders van een zoontje. “Niets raakt mij meer dan mijn zoon Pax. Het gevoel van vertedering en liefde dat ik kreeg toen hij is geboren, is overweldigend”, zei de presentatrice over het moederschap in haar eigen Videoland-serie De Wereld van Eva. “Moeder zijn vind ik waanzinnig en intens. En anders dan alles wat ik van tevoren had kunnen bedenken.”

Buik inhouden

Gisteravond vertelde Eva in haar eigen talkshow Jinek dat ze blij is dat ze haar zwangerschap bekend heeft gemaakt. “Ik was zo mijn buik in aan het houden al die maanden”, zei ze. Hoeveel maanden de presentatrice inmiddels zwanger is, is niet bekend. “Fijn dat ik het eindelijk kon zeggen”, lacht ze na een enthousiast applaus. “Ik verstopte het altijd hieronder”, zegt ze, wijzend naar de talkshowtafel. “Maar als ik hier rondliep dacht ik: het gaat niet meer. Ik ben blij dat ik het kon zeggen.” Gefeliciteerd, Eva en Dex!

Bron: Instagram @evajinek, Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws