Eva Jinek deelt zoet kiekje uit de oude doos

'Deze week precies 33 jaar geleden', schrijft Eva bij het plaatje van een kleine Jinek.

Wat als ze nooit met haar ouders naar Nederland was verhuisd, maar als ze in de VS was gebleven? Was ze dan nu ook succesvol talkshowhost geweest? Het is een vraag die Eva Jinek zichzelf ieder jaar wel een keertje stelt. Bij een foto van een miniversie van zichzelf blikt ze terug.

Fantasie

“Dit ben ik met mijn geliefde hamstertje, vlak voordat we vanuit Amerika naar Nederland verhuisden. Dat is deze week precies 33 jaar geleden”, begint Eva haar Instagrambericht. “Ieder jaar, in deze week, fantaseer ik over het leven dat ik had kúnnen hebben en over wie ik had kunnen zijn als we daar waren gebleven.” Eva geeft toe dat het er tijdens het fantaseren soms oppervlakkig en belachelijk aan toe gaat. Zo ziet ze zichzelf vaak als cheerleader op een Amerikaanse middelbare school.

“Ik heb gebronsde benen en elegante witte sneakers, metallic pompons in mijn handen en ik maak een dubbele salto vanaf een toren van mensen, terwijl mijn witte trui met de letter E erop ietwat opkruipt, waardoor je mijn sixpack ziet. Toch blijft mijn haar op miraculeuze wijze níét plakken aan de dikke laag cherry swirl lipgloss op mijn mond. Snap je?” Zo vraagt de talkshowhost zich wel meer dingen af. “Alles over het leven dat ik had kunnen hebben én wat ik dan allemaal gemist zou hebben”, laat Eva weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Dat Eva helemaal wordt weggevoerd door hoe het had kunnen zijn, is logisch. Maar ook volgers gaan helemaal mee in haar verhaal. Zo reageert Monique Westenberg: “Heerlijke fantasie.” Kim Kötter schrijft: “Dat wordt een leuk outfitje voor carnaval. Wat een heerlijke herinneringen en fantasie.” Anderen reageren met: “Dit is insane schattig”, “Wat ben je mooi en nog steeds”, en “Wat een lieve foto is dit van jou.”

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws