Zó zag presentatrice Eva Jinek er vroeger uit

Herken jij haar op deze foto's?

Eva Jinek is een veelbesproken persoon in de entertainmentwereld. Ze veroverde de mediawereld met haar scherpe vragen en is niet meer van de buis weg te denken door haar eigen talkshow. Recentelijk bracht ze het nieuws naar buiten dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Maar hoe zag Eva er eigenlijk zelf uit toen ze klein was? 

Jeugd

Eva Jinek werd geboren in de Verenigde Staten op 3 juli 1978. In Tulsa, Oklahoma om precies te zijn. Na twee jaar verhuisde ze naar de hoofdstad van het land, Washington D.C. De ouders van Eva waren vluchtelingen uit Tsjecho-Slowakije, die hun geboorteland aan het eind van de Praagse Lente ontvluchten. Op elfjarige leeftijd verhuist Eva Jinek naar Nederland, omdat haar ouders willen dat ze naar een Europese middelbare school gaat. In het begin spreekt ze nog geen Nederlands, maar deze taal krijgt ze snel onder de knie. Na de middelbare school studeert Eva Geschiedenis in Leiden.

Carriere

De interesse voor Amerika heeft Eva altijd gehad en ze studeert daarom ook Amerikaanse geschiedenis. Ook haar eerste carrièrestap had met haar voorliefde voor Amerika te maken. Ze ging aan de slag als journalist op de buitenlandredactie en maakte verslag van alles wat met Amerika te maken had. Bij het grote publiek werd ze bekend in 2008 toen ze voor de NOS ging presenteren. Ook presenteerde ze programma’s als Vandaag de dag, Eva Jinek op Zondag en De Verenigde Staten van Eva. Tegenwoordig schittert ze elke avond in haar talkshow Jinek. 

Partner

Eva Jinek is al sinds 2018 samen met haar man (en vader van haar kindje) Dexter van der Voorn. Ze leerde hem kennen toen hij als productieleider van één van haar programma’s werkte.De twee zijn smoorverliefd en we hopen dat ze nog lang bij elkaar blijven.

Wil je weten hoe Eva er zelf uitzag vroeger? Ga dan snel naar de volgende pagina.

Laatste nieuws