[Gesloten] Fabulous Friday: maak 3x kans op een Molton Brown Home Collection-pakket t.w.v. €171

Win een luxe pakket uit Molton Browns collectie voor thuis!

Sfeer creëren? Dat gaat om meer dan alleen fijne meubels en stijlvolle accessoires. Bij Molton Brown weten ze er alles van – het Britse parfummerk heeft namelijk een nieuwe huiscollectie gelanceerd met geurkaarsen, kaarsaccessoires en nog veel meer leuks. En daar mag Beau Monde drie heerlijke pakketten van weggeven!

Elegantie ten top

Molton Brown staat al jaren bekend als luxemerk vol elegance. Van parfums tot lotions: wij zijn groot fan van het tijdloze beautymerk. Om waar je ook in je huis bent te kunnen genieten van de heerlijke geuren van Molton Brown, heeft het Britse label nu een bijzonder fijne Home Collection gelanceerd. Van geurkaarsen en diffusers tot luxe accessoires: met een heerlijke seventies twist passen deze fijne ruikers in elk interieur.

Molton Brown heeft meer dan vijftig jaar aan geurervaring gedistilleerd in hun nieuwe huiscollectie, ontworpen voor elk interieur, elke gelegenheid en elke stemming. Met prachtige geurobjecten die even elegant als vakkundig zijn vervaardigd, heeft het merk aan elk klein detail gedacht om uw huis om te toveren in een magisch toevluchtsoord. Alle luxe kaarsen zijn gegoten in tijdloze houders die naadloos passen in elk interieur. Ze zijn afgewerkt in de traditionele Mayfair Ebony-tint van het Britse merk.

molton brown

Waan je in weelde

Het állerleukste aan deze collectie is natuurlijk dat Beau Monde drie luxe pakketten mag weggeven met de fijne goodies van Molton Brown, ter waarde van €171. In dit pakket vind je een fijne Mesmerising Oudh Accord & Gold Scented Candle, een luxe Wick Trimmer en een stijlvol Candle Lid.

Hiermee geef je je huis een weelderige sfeer met de warme, kruidige geur van Oudh en een gouden randje. Oudh staat bekend als één van de meest kostbare parfum-ingrediënten ter wereld, en heeft een warme, musky geur. Met een topnote van kaneel en een stevig hart van kruidige citrus, mirre en zwarte thee zorgt deze kaars voor een warm aroma in huis. En op deze Fabulous Friday kun jij dus kans maken op zo’n luxe sfeermaker én de bijbehorende accessoires.

Winnen?

Als je kans wilt maken op één van de drie luxe pakketten van Molton Brown, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Winnaars ontvangen bericht.

Deze winactie loopt tot 24 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR The Netherlands zullen delen als je wint.

Beeld: Molton Brown

 

Laatste nieuws