Zoet: tweeling van Monaco verrast prins Albert voor verjaardag

De prins moest klaar staan om te worden 'ontvoerd'...

Dat Prins Albert dinsdag 65 kaarsjes uitblies is ons, maar zeker zijn gezin, niet ontgaan. Hij kreeg namelijk een wel heel bijzondere verrassing van zijn jonge kinderen. Dat hield de gemoederen binnen het gezin vooraf al flink bezig, hij zou namelijk door zijn kroost worden ontvoerd!

Verjaardag

Albert is natuurlijk helemaal gelukkig met zijn Charlene en inmiddels zijn tweeling Jacques en Gabriella de kroon op hun liefde. De prins van het microstaatje bereikte deze week een magische leeftijd en dat ging niet onopgemerkt voorbij. In een verklaring deelde het paleis dat Albert had genoten van een familielunch met zijn gezin, voordat de tweeling hun ouders uitnodigden voor een speciale theatervoorstelling ‘The Witch of the Broom Closet’. Het stuk was speciaal voor de gelegenheid geregisseerd en gemaakt. Zoet!

Koninklijke kiekjes

De officiële pagina van het Prinselijk Paleis deelde foto’s van Alberts verjaardag, waarop hij op het balkon te zien is met Jacques en Gabriella terwijl de Prince’s Band of Carabiniers een speciaal muzikaal nummer uitvoerde. Op de foto’s zien we het gezin van vier buiten het Théâtre des Muses in Monaco. Albert draagt een pak met een kleurrijke stropdas, en Charlene ziet er – zoals altijd – elegant uit in een zwart jasje van Akris, à €4.150. Deze draagt zij over een coltrui en een cropped cargobroek en hakken – beiden stukken van Louis Vuitton die de prinses al langer in haar kast heeft liggen. eveneens van het Franse label afkomstig zijn.

De kinderen deden qua looks niet onder aan hun ouders, want ook die liepen er voor de gelegenheid feestelijk gekleed bij. Prinses Gabriella droeg een wollig blauw jasje met bijpassende maillot, terwijl Jacques een stoer bomberjack in de zelfde kleur aanhad.

Ontvoerd

Voorafgaand aan alle festiviteiten onthulde het staatshoofd van Monaco aan het tijdschrift PEOPLE dat zijn kinderen hem hadden verteld dat ze van plan waren hem te ‘ontvoeren’. ”We zullen dinsdag een kleine familielunch hebben. Daarna, als de kinderen uit school komen, zal ik worden ontvoerd.” Hij voegde eraan toe: “Echt. Er is mij verteld dat ik beschikbaar moet zijn om ontvoerd te worden.” Maar dan wel graag om om 17.30 uur, om precies te zijn… Ha, cute!

Bron: Hello! Magazine, Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws