Drie hoeraatjes voor de (voormalig) playboy van Monaco!

De jarige prins heeft vroeger flink de casanova uitgehangen.

Vandaag is het feest in Monaco. Prins Albert mag namelijk 65 kaarsjes uitblazen! De prins van het microstaatje is inmiddels een brave huisvader, maar zoals we weten heeft hij zich in het verleden nog wel eens een flinke casanova getoond.

Prins playboy

Hij keuvelde met topmodellen, versleet volgens de geruchten tientallen vriendinnen en was één van de meest felbegeerde vrijgezellen van Monaco: de tijd dat Albert zijn wilde haren nog had waren op z’n zachtst gezegd roerig te noemen. Jarenlang heeft Albert de eeuwige vrijgezel uitgehangen. Hij hield van snelle auto’s, jetset sporten, luxe boten en modellen, héél veel modellen.

Zo onderhield de prins warme banden met actrices als Tatum O’Neal en Sharon Stone…

prins albert sharon stone
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

…en had Albert in de jaren ’90 een knipperlichtrelatie met niemand minder dan Naomi Campbell. Die relatie is uiteindelijk op niks uitgelopen, maar de twee bleven goede vrienden en de Hoogheid bleef een graag geziene gast op de (legendarische) feestjes van het iconische model. En dat ging er soms wild aan toe, blijkt op dit kiekje uit 2003 van de prins met een mysterieuze brunette:

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Huisvader

Afijn, inmiddels is Albert natuurlijk helemaal gelukkig met zijn Charlene. In 2000 ontmoeten zij elkaar bij een zwemwedstrijd, en zes jaar later maken de twee hun eerste verschijning samen bij de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen. Inmiddels zijn tweeling Jacques en Gabriella de kroon op hun liefde, en is er in de relatie tussen Albert en Charlene volgens de officiële bronnen natuurlijk geen vuiltje aan de lucht.

Laten we echter even eerlijk wezen: Char heeft het de afgelopen jaren duidelijk weinig naar haar zin gehad in Monaco. Natuurlijk waren daar de gezondheidsproblemen die haar een jaar lang uit het microstaatje weghielden. Maar in 2019 maakte de prinses al eens de opmerking: “Mensen zeggen al heel snel ‘oh, waarom lacht ze niet op foto’s?’ Nou, soms is het moeilijk om te lachen. Zij weten niet wat er op de achtergrond gebeurt.” Aiii…

Het lijkt gelukkig steeds beter te gaan met de prinses, en die wilde haren? Die zou Albert nu definitief (en letterlijk) kwijt zijn. In interviews laat de prins zich altijd vol liefde uit over zijn Charlene, en lijkt hij zijn rol als liefhebbend echtgenoot bloedserieus te nemen. Mocht ook wel een keertje, na die tientallen vriendinnen en meerdere buitenechtelijke kinderen. Z’n titel als playboy mag hij dan wel kwijt zijn – het bewijs van z’n wilde jaren loopt nog altijd rond.

Bron: Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws