Charlene en Albert tóch weer samen ondanks ziekte

In Monaco wordt volop geïmproviseerd.

Waar eerst Charlene weer een week lang buiten de spotlights bleef, was nu Albert even aan huis gekluisterd. Dat lieten de royals een serie balkonkiekjes echter niet in de weg staan!

Kwakkelen

Het zit ze ook niet mee in Monaco. Eerst moest Charlene lange tijd in het buitenland verblijven vanwege allerhande medische problemen. Vervolgens bleek dat het met het mentale welzijn van Hare Doorluchtige Hoogheid niet helemaal goed was gesteld, en zat zij daarom lange tijd op een geheime locatie om bij te komen. En nu heeft manlief voor de derde keer Covid te pakken. Toch weerhield dat de prinselijke familie er niet van om gezellig saampjes op het balkon van het paleis te verschijnen voor Sainte Dévote.

Feestdag

Bij de feestelijke dag, die in Monaco wordt gevierd met een hoop vuur en natuurlijk een verschijning van de plaatselijke royals, was Albert afgelopen donderdag afwezig. Aan de vooravond van Charlenes 45e verjaardag vorige week werd namelijk bekend dat de prins opnieuw corona had opgelopen. Bij de traditionele ceremonie van Sainte Dévote, waar een schuitje in lichterlaaie wordt gezet, kwam Charlene dan ook alleen met haar tweeling opdagen.

Vrijdag was het echter tijd voor deel twee van de feestelijkheden, en daar was Albert tóch eventjes te zien. Allereerst woonde Charlene in haar eentje een dienst bij in de Monegaskische kathedraal. Hier verscheen zij in een zakelijke, grijze outfit met een blazer, midi-rok en stel stevige leren laarzen van Prada.

sainte devote
Beeld: Brunopress

Even later was tóch weer het volledige gezinnetje te zien. Op het balkon van het paleis verscheen Charlene namelijk niet alleen met twins Gabriella en Jacques, maar ook manlief was weer van de partij. Weliswaar met een maskertje op, maar ach: met een beetje improvisatie kan de familie toch een verenigd front laten zien.

charlene albert sainte devote
Beeld: Brunopress

Overigens bewees ook Gabriella weer dat zij een modeprinsesje pur sang is. In de toepasselijke ‘Princess Coat’ van Ralph Lauren (nieuwprijs: €740) verscheen de oudste twin naast broer en ouders op het balkon. Erg veel zin lijkt de tweeling niet te hebben in het evenement, maar ach: het is beter dan aan bank en bed gekluisterd zitten, niet waar?

Bron: UFO No More, Royal Fashion Police, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws